Komentari (80)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
marijuana V nije barbarski obicaj, nego paganski..pagani su prinosili zrtve bogovima, tako da je to ostalo da se i sada prinose zrtve.to su obicaji duge tradicije, a moje je misljenje da bogu (ako postoji) ne treba prinositi nikakve zrtve. cisti paganski obicaj.
KADA SU GENOCIDASI MOGLI OBJAVLJIVATI SNIMKE, NA KOJIMA STRIJELJAJU I UBIJAJU NASE LJUDE MUSLIMANE, ZASTO KLIX OVAKO NESTO NE BI OBJAVIO! BRAVO KLIX! BAJRAM JE I NEKA SE ZNA I DALEKO VIDI I CUJE!! BAJRAM SERIF MUBAREK OLSUN SVIM MUSLIMANIMA SIROM BIH I SIROM SVIJETA!!!!!
Isto što su radili Azteci i Maje, divljaštvo ...
a spanci krstasi su ucinili genocid na narodom Azteka i Maya, nasilno pokrstili i popljackali u ime Isusovo i njenog velicanstva... sve sto nije dalo pokrstiti je poklano, tako da je ovaj narod jednostavno nestao zbog krscanske tolerancije.. ako to nije genocid onda ne znam sta je...
Danas su se najvise usrecili oni koji su na poklon dobili iPhone 5S!
Mogli su na ovoj trećoj slici i oborit Guinnessov rekord u kolektivnoj prdljavini pa da naprave nešto korisno umjesto što samo bogohule.
Jašta a jesi vidio kako polarni medvjed satima čeka kraj rupe u ledu ne mičući se da riba iskoči na sekund pa da je mane šapom? E to je disciplina
jstat: sta reci za tebe nego da si TELENCE obicno ;))
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Jest ovaj praznik glup majko
Ništa nije glupo kao ti!
jest tvoja mama
'' Izraelske vlasti su za arapske teritorije uvele vojnu blokadu do sutra u ponoć, ali je dozvoljeno da 500 muslimana uđe u Jeruzalem i posjete muslimanska sveta mjesta, s tim da moraju biti stariji od 60 godina. '' Izrael, leglo civilizacije..
lijepo, neka se ljudi raduju :)
barbarski obicaji
ZA MUSLIMANE: BAJRAM SERIF MUBAREK OLSUN!!!!! A ZA MONSTRUME I GENOCIDASE: ...ne glumite ovdje uzas i stravu zbog klanja zivotinja!!!!!! VI STE KLALI SVE STO NIJE SRPSKO, OD MALE DJECE, DO STARIJIH LJUDI, I JOS SE PONOSILI!! ZIVJELI MUSLIMANI SIROM SVIJETA! A GENOCIDASIMA SE TRAG ZAMEO AKO BOG DA!!!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
ramazanski bajram insan nemoze docekat da dodje ...otegne se ramazan pravo..a ovaj hadjijski iznenada iskoci ...bum i eto ga...sad ne znam ni sama sta sam sa ovim htjela reci
evo ti minus za svaki slucaj
Nekad je bolje presutjeti,nego lupati gluposti
PRIKAŽI ODGOVORE (1)