Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
DIKTATURA OD BALAKANA DO DJELA AZIJE I ARABIJE JE NUZNO ZLO
INFANTICID Al Assad vodi genocidaski rat u Siriju. Najgore je sto izvrsava INFANTICID i 'DJETICID' (ako postoji rec?) kao naredbu kralja Heroda? Slicno kao sto su Hutu ubijali Tutsi decu u Ruandi, Kinezi kad su gusili zensku djecu u rekama, cetnicima na Balkanu (ICTY Milan Lukic)... To je mentalna bolest za koju nema pravde, osim... 23.06.2014, kada je Assadova vojska ispalila vodeni misil i usmrtila dijete u Izraelu. Odmah je slijedila tenkovska, artiljerisjka i vazdusna odbrana... i ti kriminalci nisu vise mogli, niti ce ikad vise moci, ubijati djecu.
Diktatorovi posljednji trzaji, nema vise pomoći Irana preko Iraka, gotov si inshaAllah
DIKTATORI SU POTREBNI U TIM ZEMLJAMA KO I KOD NAS DOK JE SADAM NA VLASTI BIJO IM JE MIRNIJE NOGO STO SU DOBILI SAD OVO TO JE US ZAMETNULA DEMOKRACIJU. ASADA DA NISU SMETALI AMERIKANCI ISAD BI IM BILO MIRNO NEBI VOLIKO GINULI KO SAD .
ETO U NAS U BOSNI NEMA VISE DIKTATORA PA VIDITE DOKLE SMO DOSLI . VIDIS DA JE OD BALKANA DO ARABIJE DJELOMICO AZIJE POTREBNA DIKTATURA DA RAZNI NACIJONALISTI DALI VJERSKI ILI NARODNI NACIONALISTI NE PRAVE KRVOPROLICA NAD NARODOM KOJI ZELI DA RADI I ZIVI .MADA JE DIKTATURA NUZNO ZLO
Rat u Siriji odnosi i dalje živote djece, a vodi se ni zbog čega, muslimani međusobno ratuju, isti narod ista vjera.
ma to je sve Amerika kriva i Masoni,muslimani su miran narod