Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
rusi kopiraju serblje
decko svi su mogli glasati + Jugoslavija vise nije ni postojala + u Ukrajini su Rusi separatisti + glup si i licemjeran = kmecis
nije mi samo jasno odakle ti obraz da mene nazivas genocidnim? Nije da mi smeta jer od vas me nista vise ne moze iznenaditi nego onako cisto me interesuje. A tvoj komentar je licemjerje od rijeci do rijeci + bezobrazluk = cetaljcic koji kmeci
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Zašto padate na kykserove folove :D 1.Uopšte ne živi u BiH 2.Nije musliman 3.Potice sa portala index.hr 4.Veliki je kompleksas na sve Bošnjačko i stalno je na klixu, navlačeći vas da se sa njim prepirete, samo ga ignorisite.
kmek kmeeeeeeeeeeeeeee sve si fulao
Poceo da me prati lik :D
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Nije to vidjelo ni (v) od vjere,sve ce to gorjeti u dzehenemu(paklu).
Prije par minuta se desila jos jedna pucnjava .
bošnjačke i turske paravojne jedinice infiltrirale ukrajinu i rusiju
hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha uuuhhhh dobar si
kmeeeeeeeeeeeeee krscanska gamad se roka kmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee to je najgora gamad na svjetu kmeeeeeeeeeeeeeeeeee
imas li ti neku tipku sa kmeee ? :D
Radi se o obracunu kriminalnih grupa . Kriminalna stopa je inace porasla u istocnoj Ukraijini otkad su se pojavili ovi pro-ruski demonstranti buduci da ometaju rad administracije . Naravno sad ce Rusi i Ukrajinci iskoristiti ovo za svoje agende :)
@kyksero-tako ti majka kmeci kad je bošnjacka salgija prodire
bošnjaci su izmišljena nacija svi smo mi hrvati
majka tvoja najbolje zna
Uglavnom do sada se vodio medijsko-propagandni rat, ali u buduće sve će više biti oružanih sukoba kada počne "zapišavanje" teritorija.
Krstašiiiii pupupupupupupupupupu pogan, pogana vjera , sikter, sikter, sikter gamad se tamani međusobno super super super...... ;)
Vidim kaurčići ne prazničite, opet visite po klix-u ccccccccc pogan pupupupupupupupu sikter X 100 ; ))))))))
EVO ŠTA KAŽU TURCI Evlija Čelebi (Čelebija), glasoviti turski putopisac XVII. st., putovao je Bosnom 1660. i 1661. U svomu putopisu više puta spominje Hrvate u Bosni. Tako kaže, da je "jezik bosanskog i hrvatskog naroda" čist. Njemu je dakle jezik Bošnjaka i Hrvata jedan te isti, hrvatski. Livno i Bihać su mu hrvatski gradovi. Hrvate on nalazi i u Boki Kotorskoj. Navodi, da su stanovnici Herceg-Novoga Arnauti, Bošnjaci i Hrvati. Čelebija dva puta spominje muslimane u Bosni, koje naziva Hrvatima. U neposrednoj blizini Foče na Drini, u starom gradu Prači, njemu (Čelebiji) "dadoše 50 hrvatskih momaka pod oružjem za pratioce". Na Gatačkomu polju "dobi 300 lijepih po izbor hrvatskih gazija (junaka)". Pridjevak gazija (junak) mogao se dati jedino muslimanima. Fehim ef. Spaho, reis-ul-ulema (vrhovni vjerski poglavar) svih muslimana u kraljevskoj Jugoslaviji, u svomu članku Hrvati u Evlija Čelebijinu putopisu kaže: "Za proučavanje naše hrvatske prošlosti osobito je značenje, da nam se otvore i učine pristupnim turski izvori"
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
J a sam pripremio kokice :) malo vise kacije molim
(akcije)
u kući ti bila
PRIKAŽI ODGOVORE (3)