Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo sve pobudaliko!!! Da te Bog sacuva!
boze ludaka
"Brennan ističe kako ovu nakanu ne bi nazvao terorizmom, budući da meta nisu bile osobe na osnovu njihovog religijskog ili kulturnog opredjeljenja." Znaci zakonski imaju upisano ako nisi musliman ne mozes biti terorista. To je diskriminirajuce do pripadnike ostalih vijera, pravoslavace, budiste i pastafarijance, zato sto oni ne mogu da postignu taj naziv.
Kakve veze ima čin terorizma sa nečijom religijom i kulturom? Ubistvo nevinih ljudi s cijem sijanja straha i terora je terorizam bez obzira ko su ubijeni!
Ocito nisi upucen sta je zapravo terorizam, malo proguglaj pa onda komentarisi
Zar se mora guglati nešto što je čisti razum. proguglaj šta znači biti upućen!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
krivično djelo terorizma ima za cilj sijanje straha da se druga osoba prisili na određeno ponašanje, usmjerena je protiv višeg autoriteta, najčešće države i vladajućeg sistema. zato kad neki hipiji zapale laboratorije za eksperimente nad životinjama to je tzv eko-TERORizam a ovo je klasično višestruko ili masovno ubistvo. da se ne lažemo svi oni bombaši su bili teroriste, i lažni muslimani a vaš je problem što ih podržavate. ja sam musliman Bošnjak i nemam veze sa tim niti ću se izvinjavati u njihovo ime niti ih podržati. a da su teroristi jesu.
...evo definicija terorizma... http://en.wikipedia.org/wiki/Terrorism
Da to isto uradi musliman psihicki puko onda je terorizam, grejt. Definicija je zavrsena
Ubice novinara su UBICE, uradili su egzekuciju odredjene grupe ljudi... Btw, koja je godinama ocekivala slican napad, upravo zbog svog nakaradnog posla... Procitaj definiciju terorizma, ovo u Parizu NIJE bio slucaj nasumicnog sirenja terora i straha, ovo je bila osveta za ono sto su ta dvojica, na nesrecu, muslimana smatrala da je smrtni grijeh... Vozdrica...