Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
USKORO ĆE SE KRŠĆANSKI LELEK IZ IRAKA ČUTI DO VATIKANA .......
@Velika Kifla puno brineš za u.bijene muslimane, ne vidjeh u komentaru tvoju osudu krv.avih zloč.ina koje počiniše USA vojnici ili plaćenici Blackwatera !?
\"el-Bagdadi 10.11.2010. u 16:34 sarađuju sa krstaškim okupatorima ! šta drugo očekivati nego osvetu\" Pogresno! Isti napadaci (Al-Qaida) pocinuju teroristicke napade takodjer nad muslimanskom stanovnistvu. Mi ne pricamo o osveti, nego o kalkulativnim napadima iz politickih interesa.
STOOKA ISLAMSKA...TREBA IM JEDAN HULAGU MONGOLSKI DA VAS SVEZE U DZAK I BACI U MORE ZA ZIVOT NA ZEMLJI NISTE
naravno da može...vidiš da može ili ga vi već imate??? neki svoj naci-usta.ški entitet možeš praviti samo u svom vinogradu negdje na kamenjaru oko Lištice...
sarađuju sa krstaškim okupatorima ! šta drugo očekivati nego osvetu