Komentari (99)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
gledaj stomacina, kao da u mupu rade
Ovaj je pojeb0 sve zenske u drzavi
Kakvo je ovo pleme svi muski imaju sise kao u Karleuse
Svazilend kod diznilend.
sve lijepo pise pogledajte https://www.facebook.com/mjuzaaaa/
Pricajte vi sta hocete ali 15 je 15 :) Too kralju moj, bar meces gdje treba ovi nasi predsjednici ne mogu ni sa po jednom zenom upravljati a kamoli sa drzavom pa guraju narodu. Mswati kao cetvrti clan predsjednistva i predstavnik manjina, mislim da bi Sejdic - Finci bili zadovoljni.
"Coek" prci ne vadi ga
Briljantan potez.
Imao sam priliku upoznati njihove stanovnike. Smor, kao krpelji su! Samo jedna rijec je bila dovoljna da ih se nisam mogao rijesiti naredna 2 sata.
Ovi me nodoljivo podsjećaju na jedan entitet u BiH i na entitetskog presjednika. Čak i pleme oko njega dosta sliči na najbliže mu saradnike....
red carper africa!
e ovo stvarno nisam ocekivo od njega. cuj ime promjeni. c c c!
dodik ce promjeniti ime knezevine u zamlja laktasenka i podanika ovi gore na slici kakvi god da su nisu gori od djikosa, cak i oni su par stoljeca ispred
Sto bi nase nene rekle ”ne daj boze gore”.
U prvi mah prije nego sam počeo čitati tekst, pomislih da će zemlji dati ime Wakanda... :D
e ovakvi nama trebaju za protesta :)
👌👌👍