Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
DOBRO DOSAO PREDSEDNICE,USKORO ! IZDRZI JOS PAR GODINA DO 2/3 KAZNE,A ONDA POGODNOSTI,A MOZDA I ODMAH DA DODJES U SVOJE SARAJEVO PA DA KRENEMO GDJE SMO STALI !
Trebao je dodik dodati i metod kojom je srpski narod stvorio taj entitet: Ubistva,protjerivanja,si stematska etnička čišćenja,neselektivno granatiranje gradova,silovanja,žive lomače,genocid,,logori,rušenje džamija itd ...................i sad u tom monstruoznom divljanju i naumu uništenja izginulo je i srpskog naroda a mile laktašenko kaže da su i to \"žrtve\",pa to sve govori,koji je to cinizam i vrijeđanje žrtava genocida u Bosni i Hercegovini. @mrtvaci Izbacio sam snajpersku vatru a ubacio rušenje Džamija,jel sad uredu.?
slazem se s tobom,,kako smo naivni ja nebi presao na M-tel kad bi sve djaba bilo ...zivota mi
Dobro je sto je u britaniji...to nisu zatvori kao u skandinaviji (hoteli). To su zajebana mjesta i uglavnom lice na americke zatvore. Nece se lijepo porvesti. Bolit ce ga guza kad ga ovi dohvate. hahaha
EEE HTIO JE VELIKU SRBIJU A DOBIO VELIKU BRITANIJU.OGROMAN NAPREDAK.
Nemoj da vrijedjas srpske zrtve jer ocigledno nemas pojma o cemu pricas. Pola moje ulice je zaginulo od vasih snajpera a vi ih u teoriji niste imali. Zvucis odvratno. O ovakvi chmarovi nek zavrse onako kako zasluzuju. Steta sto ih nema vise po zatvorima.
m:tel, imate prijatelje! Bošnjaci kupujmo srpsko, jeftinije je, a time dajemo i svoj skromni doprinos razvoju projekta ovog finog čike.
BOLJE NIJE MOGLO! U BRITANIJI CE MU JOS I KRALJICA DATI TITULU VOJVODE OD HAGA I STA GA BRIGA! IZACI CE I ZIVITI U LONDONU I JACATI SRPSKU EMIGRACIJU CETNICKU :D
Sad ce u Engleskoj da postane i hooligan!
sacapulco 08.09.2009. u 10:45 Kaže Dodik samo srbe ganjaju po sudovima, a manji entitet je stvoren voljom srpskog naroda.... Trebao je dodik dodati i metod kojom je srpski narod stvorio taj entitet: Ubistva,protjerivanja,sistematska etnička čišćenja,neselektivno granatiranje gradova,silovanja,žive lomače,genocid,snajperska kampanja po gradjanima,logori itd ...................i sad u tom monstruoznom divljanju i naumu uništenja izginulo je i srpskog naroda a mile laktašenko kaže da su i to \"žrtve\",pa to sve govori,koji je to cinizam i vrijeđanje žrtava genocida u Bosni i Hercegovini.
Ispunila mu se želja, neće da živi sa muslimanima. Kamo sreće i ostalim ekskluzivcima da se tako ispuni.
sto ga ne prebace u KPD ZE ????
Kaže Dodik samo srbe ganjaju po sudovima, a manji entitet je stvoren voljom srpskog naroda.... Stvorili ga ovakvi monstrumi, kao što je Krajišnik, majke se svoje na hebo...
Pa super, neka ga puste zbog dobrog ponasanja. Kad izadje, mi ga fino roknemo zbog loseg ponasanja. hahaha. what goes around, comes around madafaka.
izace za 3 godine zbog dobrog ponasanja heh..zalostno