Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
..."sultan" je, u biti, notorni kriminlac sa malo zločinačkim sklonostima.
@manjiBHentitetTZVpc ...čuj. gulen radi za staneta dolanca? ...prvi šta čujem.
@manjiBHentitetTZVpc A Brko je kao dobar? Brko hoce da unisti sekularizam u Turskoj.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Jel ovo isti Gulen koji kontrolise ove skole turske po Sarajevu...
Upravo. Sema koledži, Burch univerzitet: IBU, like other institutions owned by the Bosna Sema Educational Institutions family, is part of the Gülen movement (https://en.wikipedia.org/wiki/International_Burch_University)
Samo ostro,zemlja se mora sacuvati.....
Nije Turska Sirija da im svaka sorta kuha u sopstvenoj zemlji. Taj Gulen je čovjek izraelskih frakcija u Americi i da nije tamo sigurno bi ga se turci do sad otaresili. Mnogi bi Tursku htjeli vidjeti u obliku sirije i kako se raspada, ali je Turska već dovoljno jaka da bi joj neko sa strane mogao ubacivati strane agente bilo kroz novinare ili kojekakve organizacije. Bravo Erdogane.
Dosta su vala reketirali, klevetali i kaljali ugled Turske svojim prljavim gulenističkim trikovima.
Diktator u pokusaju. Zakuhao sa pola regije od kako je dosao.
Pored Putina najveci zlocinac danasnjeg vremena erdogovan ..drag u bosnjackih morona
Erdogan ide Bakirovim stopama totalitarizma ili mozda ide Bakir Erdoganovim stopama? Brat uz brata do naredne aneksije i narednih 30 miliona groša. Ustvari današnjih nekoliko milijardi eura.
Mislim da je Bake tu Erdoganov fanboy. Čuo si kako ofirno reče da je dobro da direktor KCUS (Sebija von Izetbegović) ima "dobre veze". Znači otvoreno priznaje nepotizam, može mu se.
Pošto vas inače kritiziram za prezasićenost vijestima sa propagandne agencije Anadolije, ovaj put bih želio da pohvalim Klix što su se potrudili prenesu vijest sa BBC-a, inače najrespektabilnijeg javnog medija u svijetu.
ja sam govorio, Erdogan najveći živući diktator, poslije Kim Yonga
Podrška Erdoganu! Mora se znati ko je gazda u kući.
bravo erdogan ¨!
Erdogane, svaka ti čast. Rastjeraj bandu!
Ovo ga moze dovest samo do propasti njega samog,nije Turski narod sav lud!!!
'Zaman' nije uopste u top 5 printanih medija u turskoj, a takodjer nisu eto tako Bogom dano podrzavali fetullaha vec je taj isti fetullah tj. pokret Hizmet (koji je prije dvije godine pokusao izvrsiti drzavni udar) vlasnik 'Zamana'! neka im ogranice slobodu, ako mozete vi pisati sr**a i gluposti ne mora svako!
Zaman je popularniji među Turcima koji žive van Turske (ima i europsko izdanje koje se štampa u Njemačkoj) nego u Turskoj
"Zaman je najprodavanija turska novina, a prema portalu MedyaTava koja prati rad medija, od početka ove godine do kraja februara prodato je 650.000 primjeraka."
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Erdogan je isti Milosevic. Ugnjetava manjinske narode, pere im mozak propagandom, preuzima televizijske stanice da siri tu propagandu, zapocinje rat, itd. Fasista. Ni sami Turci ga ne vole, ali zato prosjeci Bosnjo ga obozava, bog zna zasto
Većina Turaka ga voli, jer im je skinu generale sa vrata, doveo ekonomiju do 7. najjače u svijetu, ukinuo inflaciju, dao Kurdima slobode (korištenje jezika, TV kanal) o kojima nisu mogli ni sanjati dok su ataturkovci bili na vlasti