Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Istina boli,federacija je pukla jer nema pozrtvovanih bosanaca! Sve polufabrikati, za Vojvodinu se ne sekirajte,tu su nastanjeni proterani gradjani iz hrvatske zapadne BiH i sa kosova! Sandzaklije su dobile sto su trazile Sarajevo! Kako god okrenes gradjani Srbije uzese bosnu? Pa mi Srbi imamo sve \"najvece\" pa i najvislju dzamiju na balkanu u Tutinu sa minaretom od 80 metara.A to sto se odredjeni Madzari bune zbog nove dzamije u Subotici, neka se naviknu na demokratiju. Mi u Srbiji imamo muslimane ali ne arape,nego ljude koji postuju svoj jezik. Takodje i budisti pricaju srpski u srbiji! Selam..
@Logichar al s tim da rs bude danasnja rs to jest beogradski pasaHluk!!!!!!!!!!! BOSNA4EVER!
Logichar podrzavam sto di napiso! BOSNA4EVER!
nije ovo pravi AKADEMIK, neko mu je ukrao nik... pozdrav za pravog AKADEMIKA :-))
Pa ljudi moji ovi Srbi su stvarno smijesan i jadan narod,zar srbi stvarno misle da ce svako biti zaglupljen i zaslepljen sa kojekakvim fantazijama i mitovima a to je da su svi Hrvati i Bosnjaci u stvari poturceni Srbi Da je Afrika juzna srpska pokrajina da je Columbo u stvari srbin i preziva se Columbovic,da je Cirilica Srpsko pismo a Cirilo i Metohije srbi,da je Kosovo srpska kolevka,da je Gavrilo princip,Draza,Karadzic,Mladic Skorpioni i ostala bagra Heroji itd. Tolika bolest je stvarno teska da se komplex srpskog ludila proteze sve dotle da su poceli tvrditi da su i Srpska nebesa kao i da je sam Bog Srbin. Dokaz je i njihovo javljanje i pisanje po sarajevo portalu a svakodnevno kada ustaju hvata ih jeza na samu pomisao grada Sarajeva pocevsi od njihovog brdjana premijera pa nadalje.
Pametan je Akademik,kao da je sisao mamu i tatu! Zaboravio si pored navedenih vojvodine I sandzaka da spomenes i RS!
Pih, ambasador ce biti seljacina neka kao i svi shiptari. Zivio sam dole, nedaj boze kakav je to narod!!! Cuj ovog \"braco siptari\". da znas da ti oni .... mater samo zato sto nisi siptar ne bi ti bio brat nijedan shok!
PRELIJEPA VIJEST!!!!!! ;-) :-D SADA ČEKAMO OTVORENJE AMBASADA REPUBLIKE VOJVODINE I REPUBLIKE SANDŽAK!!! ;-)
ahaaa,a ove stare DRZAVICE su jos siromasnije a i manje
Da, jako je to bitno sto otvaraju ambasadu, a na kojem nivou im je ekonomija i stopa nezaposlenosti. Sve su te \"nase\" nove drzavice jadne i bijedne.
Eo mene u Beč vidimo se šiptari
cestitam :)
Svaka cast braco Siptari tako se pravi drzava sve najbolje u buducnosti vam zelim...