Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
KRSCANSKI TERORISTA!
.ebo sliku svoju ludzacku
hahahahaha, ovo je najbolji vic do sada što sam čuo
Kako im se omakne uvjek....da ga nazovu TERORISTOM...!
facebook.com/pisajsirotinju2015
jos uvijek se ne spominju borbeni lovci koji su vidjeni.. jos uvijek se dosta cinjenica ne spominje.. dokle sa propagandom vise..?
postoje portali koji ne dobijaju "naredjenja" sta i kako de se objavi.. postoji more stvari koje nemaju smisla, pitanja na koja ne daju odgovor a koje vlasti ignorisu a kao kontru plasiraju ovakva sranja..
http://www.novi-svjetski-poredak.com/2015/04/17/sokantna-saznanja-grupe-anonymous-o-rusenju-njemackog-aviona-germanwingsa/ prati malo tu stranicu.. ne znaci da sve mora biti 100% ispravno sto procitas na portalu ali, tu su negdje.. nisu daleko od istine koju ionako niko nema muda objaviti ili nesto javno pitati...
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
..ma, mrš više...
jedan dan će nas dočekati vijesti: "lubnitz vaskrs'o i priznao da je oborio avion dok je pilot lupao na vrata i vikao "otvori prokleta vrata".......