Pronašao utočište?
0
Konvoj sa Gadafijem prešao u Niger
Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ne znam ima li crvenkapica na svijetu jos - ali sam siguran ako ih ima da samo one vjeruju da NATO i stotine satelita iznad Zemlje ne zna gdje je gadafi :)
Međunaroni kriivični sud u Hagu optužuje samo hrišćane i muslimane a nigdje nema niti jednog jevrejina zbog zločina u Palestini.
http://www.mathaba.net/news/?x=628527
MA DAJTE VISE VEC PO DESETI PUT S.E.R.E.T.E. DA POSTOJI MOGUCNOST DA JE NAPUSTIJO ZEMLJU NI U JEDNE OD OSTALIH NOVINA NEMA TAKAV CLANAK A BAS OVDE IMA TA INFORMACIJA
ZIVIO GADAFI, TI si u nasim srcima zauvijek, VOLIMO TE GADAFI Veliki pozdrav iz BIH.
Moussa Ibrahim je jučer izjavio na sirijskoj ArRai TV kako se pukovnik Gaddafi nalazi u Libiji i da je jako dobro raspoložen, te da vjeruje u Boga i planira i organizira odbranu Libije. \"Borimo se i pružamo otpor radi Libije, ali i svih Arapa. Dovoljno smo jaki i sposobni da situaciju preokrenemo u svoju korist\", rekao je Ibrahim.
POGLEDAJ TE SVI http://www.youtube.com/w atch?v=NHkcnmZpWEg&featu re=player_embedded http://www.youtube.com/w atch?v=ZwWM0dmbaSk&featu re=share
NORMALNO DA JE MEDIJSKA PROPAGANDA !!!!!! NORMALNO DA JE MEDIJSKA PROPAGANDA !!!!!! NORMALNO DA JE MEDIJSKA PROPAGANDA !!!!!!
zato se njemacka, italija, amerika i engleska boji srpske osvete, zbog epske bitke na kosovu izmedju NATO pakta i vlaha :D
pobježe vam idol poturice.
je...bo li mu milosevic staru,pomagao ga je u ratu protiv nas,treba ga ubiti sto prije.i onoga njegovog sina celavoga.
pa-pa kukavička šuppčino.
što ga ovaj nabra oca mu.
pobježe štakor gadafi. sve kao ja ću se boriti, pobjedit ćemo, neću napustiti libijsko tlo itd... eh, kurvin sine, nadam se daće te amerikanci uhapsiti i objesiti za te klikere od jajcadi.
Sabit Hadzic - Sabe , selektor BiH