Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zlatna kasika ne pozna granice. Kontroverzan?!...posoli grah u Maleziji i bit ces kontroverzan
ZA to u šerijatskom zakonu postoji samo jedna kazna : Amputacija ruku kojima je REPOVAO ! Ali, obzirom da su i usta učestvovala, ima da mu ih ZAŠIJU !
hahaha e svasta..pa i mi bi onda trebali Rastu uhapsiti zbog njegove one " habibi" koju je snimao u Sarajevu...doveo trbusne plesacice ispred dzamije da nam plesu :P
Malezija je moderna demokratija,to je extra uređena država.Da je kojim slučajem ovaj nešto takvo zapjevao u saudijskoj kamilo-vehabiji glava bi mu bila već u pletenoj korpi.
ko i obično, samo se muslimani bune,.. budisti iskuliraju, isto tako i katolici
@Vlahobran91 dakle zaostalo smeće, u 21. st. ne žele uvesti sekularnu državu.. ali taj narod je gori od našeg sto puta
@Vlahobran91 hvala, ne bih živio u vjerskoj državi
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Haj' sad' dodji 'vamo! Jes' to meni rek'o?
Sloboda. očigledno, ne zna da pjeva...
Dobar neki pjevač.... Prepoznao je svo zlo Islama
Marija je bila židovska kurava koja je rodila kopile nekog rimskog vojnika. Vrijeđa li ovo koga??
Nije samo Islam...ko Ovi drugi bolji??
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
samo hapsi narkomane.
Moram se paziti ubuduće, da ne vrijeđam ni policiju da ne hapsi, ni domaću verziju islama da je socijalno osjetljiv na patnje naroda ko slon na ubod komarca. Srećom ipak da ko gosp Gulan nisam u BiH !