Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
onome koji ga je u kontrolnom tornju ostavio samog bih odrez\'o dozivotnu i sudjenje u pokusaju ubistva iz nehata. nikad podredjeni nije kriv - nego nadredjeni.... al neokapitalizam ne bi bio to sto jest da ne moze da gnjete manje i nize.... je l ja rekoh kapitalizam ili robovlasnistvo?
Pa kad im piloti i kontrolori rade non stop prekovremeno da bi mogli pohlepnim bankarima da otplate kredite za školovanje i kuću, nije ni čudo da od umora zakunjaju. Izrabljivači!!!