Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Skontali i domaci ameri da je napad cista agresija i da je sve namjesteno kako bi se SAD i Izrael uvukle u rat. Malo je sansi da dodje do napada, a ako ne dodje Assad ce ocistiti Siriju od terorista za mjesec dana.
kojih terorista? mislis na nevine civile, zene i djecu?
misli na pobunjenike koji finansira Izrael i Amerika, Slava slavenskoj Rusiji i svim njenim saveznicima!
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
hahaha, putin rekao da ako napadnu bit ce sranja i oni se preko noci predomislili :D
Kako se zove najinteligentniji covjek u Americi- Turist
@olston nekontam, nazvao sam rodicu koja dugo živi u ameriki i kaže da nikad nije čula za njega.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Obama ga poglamo heheh
Assad je terorist ... teroriše vlastiti narod,samo da bi ostao na vlasti,taj komonističkodiktatorski zlotvor.
BiHer tebe ovaj assad bas napatio cim ti ne fulas ni jedan post vezan za siriju da te nije hebo mozda?
Assad je rođen 11. Septembra,to mi je malo Čudno....
što assad ne da narodu da bira na demokratskim izborima kao npr. u Jordanu ili Kuvajtu, ali ne, ovaj se nasadio na vlast i nikako da se makne, crknuti će na toj fotelji...
tamo narod bira? nemoj biti smjesna
Iza Sirije je još samo Iran Ruska zona Interesa a onda gola Rusija pa i Kina nema od toga ništa i ako bude rata tu će morati kopneno da se uđe a od toga nema ništa, mislim da će Ameri ovo ipak pametno procjenuti i neće odobriti ovu akciju, Sirija ima Rusko naoružanje pogotovu PVO, Ruski radari sve detektuju i javlja će im pravce napada bombardera pa i ti napadi postaju besmisleni. Ne sumnjam da je bilo korištenja hemijskog oružja ali Bog dragi zna ko je ga bacio, meni to sve smrdi na CIA poturanje. Ameri finansiraju ovdje Al Kaidu a u Avganistanu im smeta, ma Bin Laden je bio USA dijete i njihov špijun ,kad pričaju o 11.semptermbru ja se smijem ko fol terorizam ovo ono mogu samo misliti koliko je to iscenirano sve. Ovako su i nacisti svojevremeno okrive te za nešto i onda tras.
bravo Sirija, ASSAD sad cisti zemlju od terorista, Zvijela SAA i ASSAD
FSA FSA FSA DEMOKRATIJA ..........
ma ko koga tu ofira....ono ko u sloveniji...oni hoce da se ocjepe a mi ko im ne damo...........
šta sam cvam rekao ba...kakav rat -ubleha bolan ,prodaju maglu svima kojio vam je...all jazera plaćeničke novine i mediji haloooooooo...nema rata ,kažu hladan pozdrav dva predj . Putina i Obame -khurca graha...daj dođite sebi ba...veličina je bitna(mislim na nuklearke i oružje) vozdra ameri jhebeni...šta ima jhebeni
Aman su Sirijci uz Rusku tehnologiju stvarno oborili Amerima 4 tomahavk rakete i jednog Raptora F-22.
I Amerikanci progledali napokon i shvatili šta im predstavnici u njihovo ime rade po svijetu!
Ipak razum dolazi iz STRAHA!
Ubiti Assada ko zeca i cao
uze mi rječ iz tastature
ma hajde više ameri..napadnite....dosadno mijeeeeeeee
Nije im bas svejedno kad Rusija posalje ratne brodove u Sredozemlje. Sad je malo vadiona, ali kakvi su ludaci mogli bi i da napadnu. Ne posustaje cetvrti rajh tako lako.
Dobro je, dolaze i ovi građani Ameri do pameti lagano...
Kakva pamet. Ode lova na rat.
Kakva pamet. Ode lova na rat.