Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ni meni na Bermudima ne pada krmetina na pamet. Ali kad zazimi, nista ljepse od snite namazane mascu...ili slaninice i luka. De ba ne budali, Vlaha ne cini jedenje krmetine, to je ubleha za levate.
Nestle nema mesnih proizvoda u BiH
A sta su to povukli iz BiH? Mi smo stoke za njih? Ipak smo dovoljno pametni pa cemo nastavit kupovat njihova sranja, ipak smo "odgojeni" da postujemo samo one koji nas ne bendaju, i njima da placamo najvise.
Nisi ti Boshnjak sine, ti si Vlah, samo ti to jos nije niko rekao.
Haj'mo u Evropu, tamo nema lopovluka!
svinjski kotleti, čvarci, špek, krvavica, itd... je moja najdraža hrana. musliman sam, al nema boljeg mesa na svijetu od svinjskog. kad se okraće na ražnju, odmah lepinom umačem.
ĆIFUTSKA POSLA !!!!!
Ovo sad sto nisu uspjeli prodati u Europi Bosanci ocekujte da ce se prebaciti vama vrlo brzo dok se prasina slegne,,kroz neku humanitarnu pomoc ili sadaku sto bi se reklo u VaSke.Mislite da ce neko baciti preostalo meso na zapadu ?
e vala ja se ne sekiram za nasu regiju... ako bosnjo ista zna, zna oko mesetine!
Konjsko meso se jako malo trosi na zapadu.Privatnici koji posjeduju konje iz hobija ili nekog drugog zadovoljstva zbog krize se sve cesce odlucuju na prodaju konja,takodjer i obliznjim mesarima tako da je znatno vise konjskog mesa u posljednje vrijeme na trzistu.Trgovci zapadne Europe zbog velikih nagomilanih kolicina mesa neznajuci kako ga prodati a zbog njegove male potraznje uvaljuju ga pod govedinom i slicno.Kriminal na bosanski nacin mada je Eu po tom pitanju mala maca za Bosnu i Balkan po pitanju prevara i obmana.
pa šta? meso ovo, meso ono što se samo ovolika frka digla oko mesa..