Potjernica za ljepoticom
0

Kolumbijski seksi model je međunarodna dilerka droge

Sarajevo-x.com
Angie Sanselmente Valencia
Angie Sanselmente Valencia
Za Angie Saselmente Valenciju, bivšeg kolumbijskog modela intimnog rublja, policija vjeruje se da je kraljica jedne od najvećih narko bandi na svijetu. Raspisana je međunarodna potjernica za ovom 30-godišnjakinjom, za koju se sumnja da je regrutovala lijepe žene i koristila ih za dilanje droge iz Evrope u Sjevernu Ameriku.

Mnoge od tih djevojaka su poznati modeli za intimno rublje, koji su se takmičili na međunarodnim takmičenjima ljepote. Valencia ih je opisivala kao nevine i prelijepe anđele, koji su za nju obavljali najprljavije poslove.

Valencia je u bijegu, a policija sumnja da se krije u Argentini ili Meksiku. Aktivnosti seksipilnog modela, koje uključuju trgovinu drogom, otkrivene su prošle godine, nakon što je jedna od njenih zaposlenica uhvaćena sa 55 kilograma kokaina na aerodromu u Buenos Airesu, piše The Sun.

U toku 2000. godine Valencija je proglašena kolumbijskom Kraljicom kafe, te je prekinula vezu sa meksičkim narko bosom, zvanim "Zvijer". Kako se špekuliše, napustila je manekenski svijet i vratila se u Kolumbiju, kako bi uzvratila udarac bivšem dečku i napravila bolje carstvo droge od njega.