Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ljudi nevide rijesenje u miru.
Ovo je opet mila majka spram naših izbora, kod njih se makar zna ko je protiv koga, kod nas "Za bilo koga, protiv bližnjeg svoga"!
50,24 %.... ovo boli
skoro pa ko cibona-partizan
50 godina se biju i treba im jos 50 da skuze da nema pobjednika i da moraju sjest i razgovarat. Edward Snowden je komentirajuci Brexit rekao: "Ovo je najbolji dokaz da se u svakom trenutku 50% stanovnistva neke drzave moze uvjeriti da glasa protiv samih sebe". A mi u BiH to isto potvrdili danas, bas kao i Kolumbijci. Nista ne funkcionira vec 20 godina od rata, ali nema veze, nije to nesto cime bi se mi zamarali, ima vaznijih stvari kao na primjer kad netko slavi neki glupi praznik, itd.
Ustavni sud da ovaj referendum proglasi nevažećim, a Santosa da pozove na saslušanje i problem riješen.
ma bolje se mlatit dalje ,ha ja