Napadača ubila policija
10
Kolorado: Četiri osobe ubijene u otmici
Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zavisi iz koje perspektive gledas i ko to kaze
Najjaci su mi ovi koji pocnu o testovima, profesorima itd. Haloo, zivot nije test. Zivot je niz dogadjaja, najvise nebitnih, ponekad teskih, a vrlo rijetko sretnih. Zivot je zivot, i proci ce...gdje posle idemo, vidjet cemo tada. Budi dobra osoba dok zivis, neces pogrijesiti. Dzaba se prepirete, nista niko ne zna. Btw, muslimanska imena ne postoje...postoje Arapska, koje nose ne samo Arapi muslimani vec i Arapi krscani i Arapi jevreji (ima i njih). Neki i Turska i Perzijska ubrojavaju u muslimanska, sto s istim razlogom nije tacno. Krscanska imena takodjer ne psotoje, vec su to Germanska, Grcka, Latinska itd.
ATEIZAM Vjerovanje da je prvo bilo nista i onda se nista desilo nicemu da bi potom to nista magicno eksplodiralo bez nekog posebnog razloga ,kreirajuci sve,a tada je velika kolicina svega magicno preuredila sama sebe bez nekog posebnog razloga u samoreprodukujuce djelice koji su se onda pretvorili u dinosauruse . E to bas ima smisla. koja zabluda fujj PAMETNOM DOSTA
Ti vjerujes u boga...Pametnom isuvise dovoljno.
"Vehabizam je konzervativni pokret u Islamu koji se utemeljio krajem 17. i početkom 18. vijeka. Njegov duhovni izvornik je Muhammed 'Abdulwahab, tzv. reformator Islama, porijeklom iz Saudijske Arabije" Covjek se zvao Muhammad zasto njegove sljedbenike ne nazivate "muhamedije" necete naravno jer bi tada ljudi pomisili da su to sljedbenici poslanika Muhameda koja pokvarena propaganda protiv islama i muslimana iz ovoga navedenoga se da zakljuciti da si ti ucenik 3 godisnje saobracajne skole sa prosjekom 2.5 i tvoj iq je jednak sobnoj temperaturi zimi kad se otvore prozori PAMETNOM DOSTA
Vehabija me uci pisati....novo ponizenje za mene. :P
Ati na pravopis cak i u 1 osnovne djeca znaju da poslije tacke ide veliko slovo LOL
Samo nauci pisati prije svjedocenja,da se ne sramotis pred publikom.
da da da i tebi sretano Čekaj ti a čekaćeui jai pa ćemo jedni drugima posvjedočiti
HAHAHAHAHAHAHAHAHA.Ok...prestajem pricati s tobom.Neka te tvoj bog uputi na pravi put,ili ti bar da mozak. :P
ima jer dosta danasnjih nasih bosnja uzima za uzore americke repere eminema itd i ostalu otpad koja ne vrijedi nicemu
Jeste tacno je,i kakve to veze ima sa svim ovim? Ne kontam.
ti si ateista ali imas muslimansko ime je l to tacno
Pa rekao si da navodim neke dokaze,pa me interesuje na sta si tacno mislio pritom? A cisto sumnjam da me mozes prosvijetliti...ni tebi samom to ne uspijeva.
kakve cinjenice ti trebaju