Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kolona je svaki dan bilo nebilo snijega od Ciglana do Bara radi semofora na skretanju u Bare,nemoze opcina Centar da napravi kruzni tok a slikaje se nacelnik opcine Centar kada posadi 2-3 sadnice ili popravi neki rukohvat uz Mejtas.....
NAjdraze mi je kad se KJKP Rad iznenadi kad padne snijeg u sred zime uz prethodnu (min. tri dana) najavu meteorologa da ce pasti pola metra snijega i uz crveni/narancasti meteoalarm:))) Nikako da se organizuju i ociste kako treba - uvijek zateceni i iznenadjeni.."Otkud snijeg usred zime":)
NIje zbog snijega, nego zbog ljetnih guma. To je lako provjeriti i kažnjavati da ima neko.
.. vozari se i po 1 i 30h i vise od Ilijasa do Sa.......
...neće ljetne "uzabrdo"...
Da nisu svatovi
....ne voli s_njega
zbijeg? :D
:D