Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jel ima iko da kontrolise clanak prije nego se objavi? Ja amatera i novinara Boze sacuvaj. Cuj "Putinova DESKA RUSKA", a mislite desna ruka?
Dosadan si i nepismen.
Smjesnije je meni ovo darth vader, onda je yoda u ukrajini :)
Deska ruska? Novinar ko da je pisao lijevskom ruskom.
Rusi imaju nevjerovatno glomazne tintare.Carski Rez je najunosniji bisnis u Rusiji vjerovatno.
Mnogo ružan, kao i 90% Rusa.
Za razliku od Balkanaca??
Ako mu je desna ruka mora da mu ga drži
Koliko putin ima desnih ruku,ima li koja lijeva
Cekaj, 800 miliona a 511 jahta hahahahahah
Ovaj putinovac se cesto sastajao sa Milanovicem kada je bio premijer Hrvatske i obojica su naglasavali istorijske veze te dvije drzave.O kakvim vezama se radi, to je nejasno.Ali da se radilo o nekim mutnim poslovima,sad je svima jasno.Cilj je bilo uvuci Hrvatsku u ralje ruske hegemonije.
Ok face
Dartha Vadera, klikše. Genitiv, klikše. Susret Richarda Nixona i Josipa Broza, ne Richard Nixona i Josip Broza. Uspon Dartha Vadera. Stvarno nije tako teško.
To je duboka drzava. A sve pare im idu preko neutralne Švicarske. Ta oligarhija ima trilione dolara, kakve milijarde. Barem je imala. To što im Zapad sad zeli uzvratiti...Ako su svi oni... za ukradeni novac spremni pobiti cijelu planetu atomskim bombama. Ja mislim da onda ni ovaj zivot nije više vrijedan zivljenja sa takvim ljudima i slobodno neka je bace.
dobro 30 ljudi napisalo da je novinar zaj*bo, bravo skontali smo genijalci
desna ruska ?
Novinari se malo opustili,popili previse za Bajram a mozda i predvojstrucili od jucer 1.Maja-greskaza greskom
Dzaba mu pare kad nemoze doc na zapad i potrosit ih hahahahaha
Desna ruska! Vravo travnicki i kiseljacki novinari
Rothemberg je glavni