Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nato, EU, Amerika, Izrael, UN = Genocidaši kroz stoljeća.
Drag gospodine ONAN,nisu to UJEDINJENE NACIJE ni drustvo naroda,to bi suniti I siiti da potamane bracu ALAVITE,pa Iran,bivsa PERSIJA je DIVNA zemla,divan narod samo je problem sto ,,imaju naftu,, a mir je potreban cijeloom svijetu . . .znate Ono ,,SAMO ME TI ALIJA NEMOJ VISE BRANITI,, VOZDRA odoh u VELIKU KLADUSU KOD MOGA ,,BABE,, . ..HRNJICA
I vlastita djeca bjeze od mracnjaka i zlocinaca, ali dobro je, bar ih ne obaraju vojnim udarima uz pomoc Izraela i SAD (zlikovci su poslusni, pa nema potrebe), kao sto je to uradio katarski mracnjak i oceubica, debeli brkati diktator, Al Jazeera Al Thani, svrgnuvsi svog oca vojnim udarom. Sad daj isti oceubica zajedno sa Saudima, uvodi americko-cionisticku demokratiju drugim zemljama koje nisu pristale biti marionete imperijalizma i cionizma. \"Saudi Princess Sara bint Talal bin Abdul Aziz is seeking political asylum in Britain, alleging physical and mental abuse at the hands of Saudi authorities. \" “I am very scared right now,” said the princess. “They know I can’t go back now. There is a threat. That’s a slap in the face of the Kingdom.”
Pripadnici vehabitske sekte, iza koje stoji Britanija, SAD, pa i dobrim dijelom cionistivki rezim, a koji ni mekteba usput nisu vidjeli, (ako se u to ne racuna indoktrinacija u Arabiji, Jordanu, Kataru i drugim okupiranim muslimanskim zemljama), sada poducavaju muslimane Islamu, a pobili su toliko muslimana u svojim krvavim pljackaskim pohodima sirom islamskog svijeta da je to ravno Genocidu. I sto je najbolje, sve nervozniji postaju. Bosnjaci su ih prozreli, izbjegavaju ih i odbacuju, niko s njima ne zeli imati nikakav kontakt, cak sta vise, spremni su da im uzvrate istom silom kojom nas evo vec 20 god.od kako su nam podmetnuti, pokusavaju zaplasiti. S druge strane, vide ne ide im ni globalno ne ide kako treba, Saudi samo sto nisu pali, crkavaju kako stignu, sve veci otpor prema tim zulumcarima dolazi od arapskog naroda, a Izrael, SAD i Britanija sve dublje i dublje tonu. Crno im se pise! Treba zaliti samo njihovu djecu, koja ce ostati gladna, kad prestane dotok k.r.vavih petrodolara.
Ma pogledajte tog uzornog bosanca i hercegovca, pravi bosanski musliman ! Jel to onaj Islam u kojem nisi duzan da ucis kur\'an, da klanjas pet vakata , dajes zekat, postis ramazan, itd. Ma ja to samo hodze rade, a to je pretjerano, treba samo umjereno bosnjacki petkom na dzumu, i ovako na bajram. Bitnije je da zivimo evropski, moderno, da se druzimo i prijateljujemo sva svim vjerama i da idemo na muziku ko sav normalan svijet.Nismo mi arabija niti smo u 7. vijeku, jelde...ma ja...boli nas briga imamo najjaci islam. Mislim da je dovoljno za dzenneta jelde bosnjak moj lijepi !
ISTINA O SIRIJI I IRANU ! NARAVNO UZ DOKAZE !!! http://url.ba/xsf9 P.S. POSTOJE DOKAZI DA JE U SREBRENICI BIO GENOCID, AL NARAVNO ČETTNICI TO PORIČU BAŠ KO ŠTO I ŠIITČINE PORIČU SVE ŠTO JE PROTIV NJIHOVO ZATUCANOG NARODA !
rješenje je vrlo jednostavno-----------prestati nauruzavati teroriste, zabraniti amerima i evropi da se mijesaju u tuđe poslove. siriji dati do znanja da narod izabere vlast. problem rijesen.
http://www.klix.ba/forum/viewtopic.php?f=49&t=91177
nedavno je na bolji svijet preselila njegova visost prestolonasljednik svetog Saudijskog trona.... Sjetimo ga se... http://www.klix.ba/forum/viewtopic.php?f=49&t=91177
Sta vam je ljudi ba, nehmojte se shvadjati, hajte kod meneh u haarem da se smirite. Hevo i trubusna plesacica Halime, turski caj, nargila. Hima za shvakog po nesta.
Svi ste vi vec dio Sjedinjenih drzava a da neznate. Uspjeli smo i vas zavaditi, hehehe
I tako Xampace, pokazi nam svoje ho.m.o.se..k.s.u.a.l.ne sklo.no.sti i pravo lice \"uzo.ri.to.g muslimana\" Znaj Xampace, ja niti du.dl.am, niti sam sija, ja sam onaj ciji u Bosni 500 godina vj.er.uj.u u A.ll.a.h.a dz.s. i P.o.s.l.a.n.i.k.a a.s. i bastine I.s.l.a.m! Onaj I.sl.a.m, koji nije pr.ogl.as.av.ao ra.z.um i sp.oz.naju za nep.ri.ja.te.lja, vec I.s.l.a.m koji je bio prvi u z.na.nju, na.uc.i i n.ap.re.t.ku co.vj.ec.an.s.tva! I.s.l.a.m. koji se sirio ne s.i.lo.m, z.lo.ci.no.m i a.u.t.o-b.o.m.b.a.m.a, ne ub.ij.an.jem nemocnih i nevinih, ne pljackom (sto je bila omiljena disciplina Abdul Vehabovih hordi; proglase sve nemuslimanima, a onda kazu, imovinu nemuslimana dozvoljeno je zadrzati). Islam koji se sirio donoseci svjetlo, napredak, znanje, toleranciju i postivanje. Islam koji je odbijao jahte, raskos, palace, pr.os.ti.tu.tke i pokorno sl.u.z.e.nje ikome osim All.a.h.u dz.s.,
Podsjeti nas Xampace, bar na naj.s.la.v.n.ije trenutke sl.uz.en.ja Bri.ta.ns.ko.j imperiji, a poslije Am.er.i.k.a.n.c.ima i cionizmu! Bar na nesto, ono naj.bi.t.nije, jer bi trebalo dvije godine da se iznesu svi vasi st.ra.v.i.cni zlocini nad muslimanima i muslimanskom vjer.skom i kult.ur.nom bas.ti.nom! J.a.d.o, j.ad.o., ko vas ne zna!
Bog je koncept kojim mjerimo našu bol pjevao je Lenon a šta bi pjevo danas kad je Bog bol a koncept da bol potraje što duže rat svinja vrištao je crni sabbath a šta bi vrišto danas kad je rat samo video spot u kojem statisti umiru džaba moja religija je moja rasa urlao je Adolf a šta bi urlo danas kad mu rasa ovisi o imigrantskom k***u orao se ustremljuje ravno prema cilju rekao je Fridrih a šta bi reko danas kad je cilj svakog orla dobar kavez i hranilica treba li ti refren vrati se natrag ja idem naprijed uzeću šta god je ako popušim svući ću ga do j**a i krenut ispočetka ko je mene j**o umro je tužna k**a http://damiravdic.bandcamp.com/track/bog-je-koncept
PodudIaj mi ga šiitčino smrdIjiva.
Prisj.e.t.i se samo koliko ste dj.ece, zena i nemocnih p.o.b.i.l.i, koliko ste m.usl.ima.na u crno zavi.li, jos od XVIII st.o.lj.e.ca kad su vas Bri.ta.nci po.s.la.li da oku.pir.ate Ar.ab.iju. Koliko ste po.r.us.ili. dz.a.m.ija, t.ek.ij.a, a cak ni m.r.t.ve niste os.ta.vi.li na miru, vec ste im u svom lu.di.lu skrnavili mezarja, a pri tome vam nisu smetale \" sja.j.ne ku.po.le\" faraona Sauda!