Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To je istina samo u tvojoj glavi...kojoj ti sekti pripadas, ko te placa ? za.blu.dnjeli šiijo idi ra.zne.si se bo.m.bom u ba.gda.du, ucini nam uslugu... nemas ti sta pricati protiv saudije, to je kolijevka Muhameda a.s. bolje ti je pogledaj na svog vodju ce.rica, gdje te on vodi, on ljubi stope amerikancima, cif.utima, i, cig.anima i svima ostalima u svijetu !
Teroristi ubačeni od strane Al Kaide samo će uništiti borbu revolucionara u Siriji, jer će cijeli svijet početi da ih smatra teroristima zbog Al Kaidinih metoda. Nadam se da će to revolucionari shvatiti, ako im već nije i kasno za to.
@TALIB Talibe, jarane, imam ti ja nekoliko filmova od Bruce Lee-a pa bi ih donirao mudzahidima i malo pogurao globalni dzihad ako prihvatate! Nego, jeste li rijesili problem \"Bespilotnih Tehnologija\" u medjuvremenu ?!
http://www.youtube.com/watch?v=Z6VE5FsnPFY&feature=related Vojska Muhammedova!!! ِ
http://www.youtube.com/watch?v=A2BtVQXcAjg&feature=related :)
cek, cek, sta je sunitska propaganda?
@denzel... to je sunitska propaganda, nemozes u to vjerovati. Mrznja izmedju sunita i sita je opasno velika. Sita ima dosta po arpaskim zemljama al su jako diskriminisani, recimo Irak, Bahrain, Egipat, Jordan, Oman. Nestabilnost u regiji bliskog istoka je konflikt izmedju sita i sunita, to svako zna al nece javno da potencira, jako je opasna tema...jos uz to amerikancima, EU i kinezima treba nafta.
@ srbin e neka si mi rekao. a, sada bih te molio za adekvatan siitski izvor za to! evo uzmi ove dvije stranice i nadji mi dokaz za tvoju tvrdnju: www.mullasadra.ba/ www.ibn-sina.net/
@denzel...kakav si ti tako slab nacitan Musliman?? Siti smatraju poslanika Ali (Muhamedovo unuce) dosta vise boziju osobu nego Muhameda. Ali\'jeva je najveci dan zalosti za site. Ti izgleda nisi svejstan koliko su suniti / vehabije bili pogani ljudi. Oni su pretvorili religiju u politicku propagandu samo da bi zadrzali vlast.
cuj ne priznaju muhammeda a.s. kao posljednjeg Bozijeg poslanika?! koga onda, po tvom strucnom misljenju, priznaju? :)) ovo je za odzid na 3.
@riki.....30% U Iranu suniti? Kakve vehabijske novine ti citas? U Iranu je preko 90% sita, a sunita ima oko 4-8% (http://en.wikipedia.org/wiki/Iran). Al vehabije i sunitski islamofasisti nevole Iran, zbog prijasnjih ratova i sukoba, a jos gore sto siti nepriznaju Muhameda kao zadnjeg bozijeg poslanika. Sve u svemu Islam je jedna fasisticka ideologija koja sprvodi se kroz mrznju i diktatauru.
@uzalud ja to ni ne pokusavam - jedino sto zelim je ukazati na to da mi nismo obicni nepismeni levati i da ne pusimo njihove propagandne ublehe, koje nam jos pokusavaju provuci kroz plast vjere (i sunneta).
sreća pa skoro svako ima internet pa nemora da vjeruje svakojakoj propagandi a pogotovo-cnn-bbs alđžaziri i raznoraznim medijima. ima se sta pročitati i istine prave čuti. i da čovjek uistinu uvidi kakve se laži plasiraju u svijet
Ne mozes ti denzel raspravljati s njima, kad oni ne grizu ruku koja ih hrani, a hrani i njih i djecu im saudijska krvava ruka umazana krvlju muslimana sirom svijeta.
@ @denzel jedno kontra pitanje za tebe: da li su saudijci i njihova ulema slabi i licemjerni muslimani, ako je njihov vladar najbolji ahbab sa kompletnom porodicom bush i ostalim zulumcarima, kojima placa milijarde za nekakvu vojnu opremu (sto je cista ubleha, pranje para i zamazivanje ociju stanovnistvu - posto je saudija americki protektorat)?! napomena - ta \"ulema\", cak i na hadzdzu, vise posvecuje vremena u svojim hutbama (hvalospjevima) tim istim bushovim haverima, nego All.ah.u i resu.lull.ahu s.a.v.s.
Neznam u samom pocetku sam mislio da je opet amerika donjela nemir u drzave a nebi se reklo sirijski suniti su se pobunili i protiv njegovog oca {Asadovog}izgubili su i nista nije bilo od pobune,a sad protiv njega, suniti su vecina u siriji i opet nista se nepitaju sve sije vode isto u iranu mnogo naroda misli da je iran muslimanska islamska zemlja kako se nazivaju nije to ni blizu 30% stanovnistva u iranu su suniti ni jedne dzamije nemaju tretiraju i kao gradjane drugog reda i postoje sumnje da je iran poslo 10000 svoji vojnika da pomogne asadu protiv pobune jer znaju sta slijedi ak izgubi vlast zzato ovaj gusi na sve nacine pobunu naroda