Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da li je Kličko vidio kako izgleda prva linija ?
Piši bre ekavicom
Jeste na TV
Ruzan potez.Nisu vremena za manekenstvo.
On se voza a neko će u njemu poginuti !!! MRŠ !!!
Vozi Leoparda a zamislja da je u F-35 😀. Dajte im avione I konkretan broj tenkova a ne sve na kasikicu. A srbi I rusi neka pjevaju borbene sa delijama protiv nacista I turaka dok im narod radi na zapadu a erdogan pomaze ekonomiji I pravi autoput do beograda
Ma ja, vozaj se ti i oucaj selfije iz zajenabcijw. Tako je to. I ovi "nasi" su u ratu iz zajebancije nosali heklere, aki je malo ko izašao na liniju. U tom će ženku nečija djecq poginuti ove sedmice. Nece tvoja ne boj se.
Toga je samo njemačka imala u hladnom ratu preko 3000 komada. Sad nema 300
jucer stigao prvi Leopard a dan kasnije on vozi....obuka traje duze nego dan...koja providna propaganda
Tenk ne sluzi da se u njemu neko provoza. Posade tenkova, obje strane, imaju teske borbene zadatke u ratu u kojem je jako rizicno biti u tenku. Vojnici obje strane stradavaju u tenkovima pa je neumjesno da se tenk tretira sredstvom za provozati se malo.
Nabijem zapad na čunu ,razlog embargo
Klicko cuvaj se Milorada Dodika.
Amerika je potrosila na ovaj rat(1 godinu) kao za svoj rat od deset godina u Afganistanu, ili ti ga bolje receno oko 46 biliona. Zasto?
Kličko je ušao u tenjak.
Dobar je Klicko, makar je stao na tenk jos dok je bio na parkingu. Bake u trezoru nije znao da je zavrsio rat dok mu otac nije dosao nakon potpisa Dejtona iz Pariza.
Pa ne salje im Evropa tenkove da se oni điraju i slikaju s njima. Ta masina trosi oko 400 litara na 100 kilometara a nafta nije bas jeftina
Razbucace ih Rusi ovako i onako
Sretno! Zgazite zagovarače spornog entiteta na svojoj teritoriji. Kad smo mi ostali sa nitkovima da dijelimo domovinu...