Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Očekujem da se javi Dodik i kaže kako je Republika Srpska spremna da primi izbjeglice iz Nagorno Karabaha. Pravo je čudo da se još uvijek nije oglasio.
Oglasio se, pozdravio je Azerbejdžan i nahvalio ih.
jadni ljudi u sta ih sve vladari uvaljuju
sve za vlast i novac
Kipar?!
ljude su u Karabah vecinom prvo naselili sa prostora bivseg SSSR-a i Azerbaijana kada se desila seoba stanovnistva. Zatim od izbijanja sukoba u Siriji, koja ima dosta Armenskog stanovnistva koje je protjerano iz Osmanskog Carstva kada se raspadalo, dosta Armena je otislo u NK gdje su dobili besplatno zemljiste. I najnovije, Lebanon, od one eksplozije kada je sve tamo krenulo niz brdo, otisli u NK.
Kipar je stoljećima dom prognanim Armencima. Respekt
Zalosno. Ovo je na nivou Oluje i Srebrenice, ali srecom barem bez genocida ili masovnih zlocina. Ne razumijem kako neko moze da navija u ovom slucaju.
Oluju i Srebrenicu stavljaš u isti koš?
trebamo mi prihvatit pa da imamo jos jedan entitet armenaca
Jel taj kipar ikad napravio ijedan kip ili nekakvo umjetničko djelo? Pitam za prijatelja
Nagorno dati pravoslavnim Bosnjacima koji sanjaju o Terorusiji i mirna Bosna! Mogu i ovi teroristi iz Zapadne Bugarske. Obje skupine barbara bi bile zadovoljne i sretne, hem majcica Rusija, hem babo Turkiye tu u blizini.
A jes mocna zemlja samo to ona moze pomoc dati
Koliko ce ih duduk primiti u pravoslavnu šumsku
Ko cigani i jedni i drugi...
A iz Sirije ne žele ,hmm...
Nji ne žele ni njihova braća Arapi. Nek svak svojim pomaže, dogovoreno?
Jako zalosne i potresne scene… Ne daj Bože nikome!