Posramili mnoge svjetske firme
38
Kinezi sagradili trospratnu zgradu za samo devet dana
Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bosanci napravili 25 kilometara auto puta za 12 godina pa se ne hvalimo :D
moj je stari poceo praviti trospratnu kucu prije 40 godina i jos nije zavrsio.
MA KINEZI SU ZAKON!!!
ŽGP
ima da ti tu djecu povaljaju ko zečeve prvi hamsini.
Daj nek\' ih neko zovne da poredaju one ploce po Ferhadiji, to bi vjerovatno odradili za sat-dva.
@ iskosa - slažem se, komunizam je samo za najgoru bagru, onu sa dna kace što se mrežicom skida
A Tito nam napravio otprilike isto toliko za 46 godina, šuti, dobri smo ;)
I nacelnik opstine stari grad radi 100 m Ferhadije 65 dana pa sta ha-ja . Ko da je to nesto...
Ozbiljan arhitekt bi rekao: totalno sranje.
naši renoviraju tramvajske šine dužine 100m mjesec dana :)
Komunizam nije da ne valja nego nije za svaku bagru
Ovi su jaci od firme GIPROM.
ovo nije zgrada nego kula od karata,neće biti čudo ako se i sruši za 9 sekundi
nikoga oni nisu postidjeli,treba znati zasto je to tako?? kina nema uniju,sindikate,institucije za prava radnika itd,itd.....koriste ljudsko meso kao robove i rade bez ikakve kontrole a radnici sretni jer ce moci da kupe patike a ne samo casu rize.shvatite da taj izvikani kineski napredak nema veze sa stvarnoscu,stvorio se balon milijardera u kini koji imaju pasose sangaja a to je zasticena americka zona tako da mogu uvijek ulagati pare u amriski stok market.99% ljudi u kini zivi kao zivotinje,ono sto kina propagira u svojim video spotovima je samo jedan dio ali treba znati istinu,zadrzali su komunisticki rezim da te mogu ukokati ako se pozalis i drze ljude u strahu a svoju djecu salju po americi i englesok u skole da uce kapitalizam.kada se u kini pobune one milijarde gladnih srusice brze sve sto su napravili nego sto mozete zamisliti,zivi bili pa vidjeli....mogu naivni gledati sarene spotove o kini i prosperitetu ali treba otici i obici malo vise heheheheheheheheh
...koliko im je trebalo da naprave sve ove, idealno po mjeri napravljene, montazne elemente (kockice) i savrsen plan da se sve uklapa bez greske??? ...mjeseci rada, godine!!!
@Istina: Komentar ti baš i nije nešto previše istinit (dio za autocestu jeste). Magistralna cesta M4 (Doboj-Tuzla) je u odličnom stanju, čak mislim da je jedna od najboljih cesta u BiH.