Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma ja bih svi 5 opalijo , koga j.be nek se samo krha sve po redu (i ne vidi se razlika neka izmedju ovih 5 sa slike) ...Sta je tu cudno danas svi se prce ko s\'kim stigne ... samo se derite i nasi se politicari isto ovako grupisu i orgijaju . mi smo jos i gori od Kineza .
Ovo je na zalost svih ljudi u BIH naj normalnija vijest sto je klix izdao danas!
kod nas Nebeskog naroda a sve po uputama pravoslavne smrdske crkve grupni sex je nešto jako plemenito a što naše žene sve više vraćajući se svojoj pradedovskoj paganskoj veri sve više i čine...
koji glupani-hahahaha cuj postavili na drustvenu mrezu....hahahaha koji klocevi! :)
ovako sam ja orgijao u londonu!! xD
Grupni sex - krivično djelo... e.b.e.m. ti državu
ovaj lijevi moguce da je imao SeX al sa ovim u sredini..i mislim da bas u trenutku slikanja..ovaj u sredini ga prima :-))