Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jesti se moze za 5-10 yuana kod prodavaca hrane. ako sami prave, moze i za manje, 1-2 yuana dnevno
gradski prevoz je 1 yuan
@nista_posebno, da ti nisi pohadjao onaj Ganicev \"univerzitet\"....vidim da ti Makroekonomija dobro ide :))))) A i sa jezikom si se posvadjao....kakvoj crnoj AmeriKi??????
Hocemo BiH-u funkcionalnu i demokratsku! ali i SERIJATSKU. Uskoro nas ZMAJ HARE podize pare od donacija 14 milijardi dolara koje je orocio na tajnim racunima sirom arapskog svijeta , onda ce srbi i hrvati vidjeti \"ko kosi a ko vodu nosi \". Dzeko ce biti ministar za sport. A ovakvi sajmovi nam nece trebati. Svaki bosnjak ce dobivati od Hareta 1000 eura mjesecno a ako je VEHABIJA 2000 eura.Srbima i Hrvatima necemo nista dati, oni ce moati da rade, dok cemo mi samo ispijati kahve [alkohol ce biti zabranjen a zene nece moci same na ulicu, osim od Srba i Hrvata] .. BIH4EVER
Gradski prijevoz je 2 yuana,kahva 25-35yuan,bioskop 50-70 yuan
ma mali drchadzija odmara ruku izmedju pornica pa navrati na sa-x pisati komentare vecina ovih idiotskih komentara je od strane samo nekoliko ljudi, koji znaju cak i sami sa sobom nekad se prepucavati
Jesi dosadan u pi*cku materinu nikad da se skines sa Sarajevo-X portala, jel fakat nemas boljeg posla neko lupati idiotske komentare ovdje?
3.4 yuana po satu je sasvim pristojna nadnica za kinu,za ovakvu vrstu posla. sto se tice spavanja, kinezi poslije podnevnog rucka spavaju 1-2 sata, gdje ko stigne. poznajuciucinkovitost prosjecnog kineskogradnika, mislim da je to najskuplja radna snaga na svijetu.
http://www.youtube.com/watch?v=njG7p6CSbCU
34 penija je oko 52 centa tj. 0.52$. 52 sedmice u godini PUTA 6 radnih dana PUTA 15 sati PUTA 0.52$ = 2433.6$ GDP po glavi stanovnika u Kini je 3,696$. Tj. Zaradjuju 2/3 \"prosjecne\" plate za posao za koji se ne traze NIKAKVE kvalifikacije, NIKAKVO obrazovanje i cak imaju i topli obrok i smjestaj. Poredjenja radi za Bosanca bi takva plata iznosila oko 370 KM. Plus hrana i smjestaj. S tim sto u Kini za iste pare mozes dobiti daleko vise nego u Bosni. Ili Ameriki.
ovaj piponjak izgleda otkrijo da mu je prababu oderao anadolac dok je cuvala ovcice kad je imala 16 godina i sad pobijesnijo. idi u anadoliju trazi svoj dio zemlje i sadi paprike medju bracom. jedino i to moze izlijeciti komplekse.
Da se toliko ne karindzaju ne bi ih bilo toliko i ne bi morali radit za 5 pfeniga po satu.Ko im je kriv.
Iz tvojih usta u bozije usi - ako BOG da, Inshallah. Bas me je zanimalo sta je ZMAJ HARE uradio sa onoliko kofera punih love, sto mu predase u ratu... Ja mislio on ZATASKO...
Braco moja izdrzite jos malo uskoro nas ZMAJ HARE podize pare od donacija 14milijardi dolara koje je orocio na tajnim racunima sirom arapskog svijeta nece nam trebat nikaka EU prokleta neka njiha mi ce mo zlatnim tanjurima jest jagnjetinu BIH4EVER!
Microsoft ce poduzeti sve mjere :P Isto ko i sa zakrpama za windows :P