Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
americka posla, uostalom ima i u kini muslimana, pa je lako opravdati napad, hocu reci preventivnu odbranu od moguceg terora.
Kineska vojska raspolaže sa nekih 100 000 000 vojnika, pa kad bi kamenjem gađali pobili bi nas
TO DRUGOVI KINEZI, J..ITE IM MAMU IMPERIJALISTICKU!!! MI SMO UZ VAS (JA I MOJA CURA, U BOUTIQUEU 36),,, ZAJEDNO DO POBJEDE!
@JA Kad shvatiš da nacije i narodnosti više nisu bitne, doćeš do zaključka da se sve vrti oko para, kao što nam je već godinama jasno. Bit ovog novog poretka nam je isto tako jasna. Ali kad će doći vrijeme da shvatimo. Neće tebi ni Kinez niti Rus kupiti novi auto ili hranu za tvoje dijete, zato pogledaj oko sebe i vidi zapravo ko ti ispira mozak,Bog ti dao pameti. IKRE>
da vidim sada, ko smije protiv Kine !?
E a pazite ovo a Kinezi i Rusi nasi SRPSKI prijatelji i saveznici. Niti smo se im pokorili niti su to trazili od nas. A vi ko uvek kroz istoriju sluge stranim okupatorima usrase bal.ije i šiptari i svaki put ste se uzdali u njih i na kraju izgubili i platili za svoje zl.o a mi vam oprostili ali sada... pa IZRACUNAJTE SAMI!
kuku lele
Posto je?-Malka...-Mozel za dvije?-Ne moze...malka :D ... Braco moja mila :D
kako ono u svetoj knjizi piše,pred kijametski dan će cjelim svjetom žuta rasa da vlada
al koorcu ne valja
@ kakalo pijani slugo,chobane serviane,porijeklom sa durmitora kojem je tito skino opanak i darovao stan u Sarajevu i posao a koji je pobjegao iz Sarajeva sa chetnicima i u Bijeljini ubio nekog Bosnjaka i oteo mu kucu... Chobane,sta ti znas sta je Sarajevo?
pojma nemam odakle rijec, i ja preuzeo po inerciji. ostalo mi od afere sa osmanagicem. htio sam reci da vojska uvijek pravi neku frku, siri glasine o opasnosti, planira vojne vjezbe, ne bi li izbila koju paru iz budzeta.
da samo sto kinezi za jedan dolar naprave ko amerikanci za 10 :D
@moke.. Hoces li mi molim te objasniti sta znaci rijec UBLEHA... Otkako su sandze, siptari, arapi i seljoberi iz Podrinja zaposjeli Sarajevo, pojavila se ova rijec i postala zargon u sarajevskom (antisarajevskom) govoru... Nevjerovatno je kako na svim nivoima rusite renome Sarajeva koji je nekada bio europska metropola, a sada najveca kasaba u Europi... Sarajevo ce biti sretno tek kada ovi gore navedeni odu iz njega i ponesu sa sobom rijec UBLEHA i ostale papanluke koje su donijeli u bijelim carapama i opancima...
od sutra pocinjem uciti kineski,vec sam kupio rijecnik :D
663 milijarde ? To je nešto malo.. prije je bilo puno više. Možda ste fulili nešta...