Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dok Amerika sve hoce nekom silom i tako se zaduzuje i ubija, Kinez dodje u odjelu i sjedne za stol i nudi ekonomske odnose. Kinezi pridobiju rivala dok ga Amerika pokusa odmah u it ratovima i uvijek popusi ga. Zbog toga ce Kinezi i vladati svijetom
Sad ide kopanje litija i ostalih metala kojima je Afganistan bogat, a nije se zbog decenijskih ratova ništa kopalo. Azija stvara svoju osovinu i bit će ozbiljan rival Evropi.
Kako ne priznaju ujgure🤔
Eto šta su legitimni predstavnici. Za njih nema demokratije - samo važi sopstveno pleme koje se oružanom pobunom domogne zemlje i vlasti.
Kina je prva i dobila koncesiju da iskapa litij iz afganistanskih rudnika.
Sad nek kina otvori vojnu bazu u afganistanu i moze se amerika pušit...
Peije mjesec dana ljudi potpisali sporazum da ce iz Afganistana vaditi nadtu , danas vec priznanje drzave .. Kina striktno financijski gleda svaku drzavu svijeta