Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nece sveti petar ovakve.......
e tako treba i sandzaklije koji rade sa drogom u bosni
čovječe ovi kinezi to po kratkom postupku,pa ti onda krijumčari i dilaj,ne drogu za krumpir češ popit metak,živi pošteno i preživit češ inače te čeka sv.Petar
tako i treba,po kratkom postupku,bar imaju reda nekog,a ne amerika koja kroji pravdu nama svima kao imaju demokratiju i ljudska prava a ovamo milion serijskih ubica i more kriminala.
dobar, dobar zakon....... kod nas bi bilo manje droge, lopovluka i svih nedaca koje nam je demoktarija/demokracija dala..............
eee da nam Bogda sjede ovakvi politicari u predsjednistvu. Pa ovo bi bila bajka od drzave :) Rajlovac svaka cast za coment :)))
Tako i treba. Pobit\' gamad. ;)
Lijepa Kina...Prvo te streljaju pa ti racun za metak posalju porodici.
Ma samo tako Šajnizi...
Drzavna Javna, jel´ haha
E kad bi i kod nas vako