Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ljudi brate od smeća žive,pacove,kerove,mačke leševe jedu kakva je to nacija.
nema brate poganije nacije od Kineza.
Sta rece i osta ziv. Ne brukaj se. Kinezi zive zivot kakav vecina vas ni u snu nece doziviti ni za 100 godina. Da vam nije sadake sto vam svijet daje pocrkali bi od gladi al su umisljeni da im je svijet pod nogama.
...pre svega, u slucaju kineza nije u pitanju obicna nacija vec civilizacija, i to izuzetno bogata sa najvecom kulturnom bastinom i jedinstvenom istorijom i tradicijom koja je zapoceta pre otkirica Evrope.
Hajte vi sad cemo mi!
BiH planira izgradit 400 farmi koka nosilja do 2050.g.
sto hiljada radnih mjesta svakom piliću sa iskaznicom i svakoj koki nosilji koja je pokrivena
Kada bi BiH dobila 1% Kineskog trzista jaja to bi bilo 10 000 000 ljudi. Svako po jedno jaje dnevno to bi ti bilo 10 000 000 jaja dnevno. Godisnje ti je 3 600 000 000 jaja. Pa ti reci nesto za koke.