Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ja nekako ne vjerujem da su kinezi ljudi...
Tipično za komunjare
'No, ulagači smatraju da mještani moraju iseliti i da nema ništa loše u tome što im zagorčavaju život.' HAHAHAHAHHAHA CUJ NEMA NISTA LOSE U TOME STO IM ZAGORCAVAJU ZIVOT, E SVASTA
Oni vama kanale vi njima izbusite gume i postavite koju minu :D
Nema vrba kol'ko ima Srba, nema veze može i na breze
Ja mislim da samo u ovom naselju na slici ima preko 5 miliona stanovnika, a sigurno je neki "manji gradic"
I ja se slazem da Kineski komunizam je oksimoron. Ljudi nije vam to jednostavno, naravno partija korist naziv ali su toliko zalutali i reformirali. Po ideologiji su sada vise fasisti. Nevjeruju nikako u ljudska prava, toleranciju i jednakost. Protiv su ravnovrsnosti i imigracije u Kinu, cak prakticiraju eugeniku. Nezapolenici slabo zive tamo, slab socializam. Prava hirarhija i fer proporcionalizam. Svaka im cast.
Normalna nadoknada i brisi, svugdje se to u svjetu radi. A kod nas onaj cenifu ( halu ) ostavio na sred autoputa
Odista je zapanjujuće da postoji neko ko ne zna da je Kina komunistička zemlja, mislim stvarno, u kojoj ti dijete pećini obitavaš?????
Kina nije komunistička zemlja? HAHAHAHAHA koji si ti parmak :D
hahaha vidi se ko je levatina kad takve levatske izjave dajes
Je li to taj "gradic" na slici?
Kina je komunisticka zemlja levatino
Ovo mi baš i ne liči na neki gradić
LOODNICA !!!
Ovi su Kinezi bas fini uvidjavni ljudi, mi smo to '45 rjesavali 'po kratkom postupku', metak u potiljak
tako vam je u kapitalizmu