Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sta svi ovi prozivaju muslimane,sto je vama krivo kad nas ima 2 milijarde i zivimo u citavom svijetu ko je vama kriv sto vas nema u aziji i africi ako vas i ima nema vise od 40 mil na oba ta kontinenta a nas je masala i bice svaki druki covjek na svijetu musliman.AMIN
jasno ti ga se.stri i ma.teri zab.ijem. Samo nije kratko, neg dugo.
Đe god je muslimana, tu ima i sranja. Kratko i jasno.
nema puno muslimana Ujgura tamo \"samo\" 80 miliona!! i super zive sa kinezima , mozete zamisliti!!
da :( ni nakraj pameti im nije bilo da napisu da su mirni muslimani u pitanju !?....i naravno napadnuti od kafira !! da su kakvi ulizicarski , bogati , sto jedu kamatu ..tamo bi sve bilo \"u redu\" ... kakvo \"neutralno\" novinanarstvo!!
ima li gdje ubistava i rata u svjetu da musl,,, nisu upetljani?