Komentari (79)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nisam pobornik nikakvih diktatora,čak mislim da je veličanje vođa u najmanju ruku bolesno,ali ovo je sve priča bez i jednog dokaza,izvor"južno korejska obavještajna agencija",to može biti i propaganda,ovo je mahalska priča tipa rekla kazala. Internet je pun laži,podmetanja,dezinformacija,propagante,ja vjerujem samo u ono što oči vide,ostalo slabo.
juznokorejanci daju izvjestaje o sjevernoj koreji , isto kao da dodik daje izvjestaj o BiH ,eto koliko su objektivni serem i vas i njih
e vala ovi iz juzne koreje pretjerase, ko oni sve znaju sta se desava u sjevernoj koreji..propaganda ...
Kad bi u BiH kriterij za strjeljanje bio "svi koji gledaju sapunice i takmicenja pjevaca" ja se bojim da bi se stanovnistvo drzave moglo komotno smjestiti u jednu kucu. Doduse, trebalo bi da streljacki stroj radi u 4 smjene jedno godinu-dvije dana.
Skratio im covjek muke....ljudina, svaka cast!
narcisoidni bolesnik, nesto kao lagumas na trecu .
časa frizura..................
đe li se Kim šiša....dali bude gužve....
malo l00d
Kod nas bi streljacki vod imao pune ruke posla. A i proizvodjaci uzadi bi dobro prosli, osim ako ne bi istu uzad koristili vise puta.
ja sam bio prosle godine u pyongyangu i mogu vam reci da je prelijepo..nije kao sto americka propaganda propagira..u sjevernoj koreji je kao u bivsoj jugi
normalno da ce blatiti sve sto je vezano za sjevernu koreju, jeste da ljudi zive tesko zbog samoizolacije zemlje, ali nije sve crno kako zapadni mediji prenose.
Zar ne mislite da nam ovako stupidna propaganda svima vrijeđa inteligenciju? Ili smo toliko zaglupljeni da vjerujemo da kad član partije prdne na spavanju, odmah bude strijeljan?
Ja predlažem da im pošaljemo naše funkcionere, mi ih imamo viška.
Nije se on džaba školovo kod nas u Mostaru! :)
To mu je bratic.
Joj cuj ovih moralnih sto kao podrzavaju Sjevernu Koreju, bojim se kad bi mogli birat izmedu juzne i sjeverne, da bi odabrali sjevernu.. psst zato
Bilo bi ovdje previše posla za njega.
Opet nije gori od Mladica i Karadzica
a tek od Alije alijas zlatna kašika, Ganića sanĐaklije i Silajđića alias silovano je 300.000 muslimanki hehehe