Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kim kom jam
Presao je krelac na votku jer mu je wiski blokiran ..embargo .. sad ce narudjba biti 1 antonov votke, S400, itd ..
Vucic je u pekingu - dva diktatora a Dodik u vatikan ide kod Pape ... zadali su se ozbiljno ...
Sad će i putin sa druge strane na seoskim kolima praćen podrškom raspamećenih četalja
kuk kuk
Putin, obrijani chetnik.
Ne znam sto se pegla Kim Jong Un. Nek ousti narod da zivi. Nek otvori granice i nek bude socijalno uredjena drzava na fazon Kine ili Vijetnama.
opasna kombinacija !
fali vucic i mile i dragan ..
Zlocinac ko i tito.
Aaaa kako me boli neka stvar što se sastaju ova dva čovjeka. Pa pišite nam molim Vas o formiranju vlade, o problemu nacionalizma, o 2 škole pod istim krovom, o "haman ratu", o imigrantima, o problemima ove ili one prirode. E čuj oni pišu o dva vrhovna svjetska lidera ? Pa nemojte nam gaditi meeni, za koji smo navikli da se servira. HE HE HE