Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
AFERIM
Jeste li se usrali....YENKIJI ......????? HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA Zaigraće mečka i pored Kipa \"Slobode\",rekoh ja davno...!!!! hahahahahahahahahahahahahahaaaaaaaa
komunisti u aziji napreduju slijedeci ideale komunizma i socijalizma. nigdje nisu ppopushile komite ko u evropi, sve izdajnici i kapitalisticki misevi. fuj ovakvih drugova. sam citaju oslobodjenje a srpa i cekica vise nece. postali ko fol umjetnici. fuj jbo ti take komuniste. fuj.
zivio predsjednice hajmo jenkiji, hocemol udariti na sjevernu koreju. aaaaa ne smijemo, dobicemo po pi.... od drugova.
Koda im sad drzava vec nije u propast sa ovim raketama sto su vec razvojilih. Cista diktatura kao sto je u bliskom istoku. Ps. Smrt Vehabizam!
Koje vise sankcije ,majku i pomajku vam j.e.b.e.m americku !
odobravam
Žali se Yenki židovu, ja bih ga napo ali on ima čime da se brani.
Lansiranjem najsavremenijeg telekomunikacionog satelita komunisti su probušili sve propagandne balone koje zapad plasira dugi niz godina, da je S. Koreja nerazvijena i siromašna zemlja. Dok recesija i ekonomska kriza razvaljuje kapitalizam, komunizam osvaja svemir.
znači prave oružje za masovno uništenje. baš se pitam hoće li ih USA napasti kao Irak? čisto sumnjam.
Ja se zovem Almir Panjeta, ja kad sam jednom u zivotu putovao vani istocne Evrope u uspjesne drzave, ja sam govorio svima kako sam pjevao divnom vodji titu za rodjendan zajedno sa nasom nacijom :D
malo mi se Lagumdzija zgovno na ovoj slici
toooo kimmm samo se cuvaj sandzaklija
Kakav je god ne otima naftu i resurse cijelom svijetu kao neki!
OWI U SJEVERNOJ KOREJI ZNAJU BAR NEŠTO NAPRAVIT ! -A MI U BOSNI NIŠTA !
Lik je THE BOSS . :D Ovo ce citav svijet unistiti :) ...... Ma ice ta raketa po cijelom svemiru sve razarati :P
Kralj.Car.Gazija. A zena mu super riba. Bravo predsjednice!