Komentari (105)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ljudi, ne znam zašto su uklonjeni komentari o onoj romskoj porodici koja je ostala bez krova nad glavom. Dajte da se organizujemo mi komentatori s Klixa da učinimo nešto po tom pitanju. Ja predlažem da neko od komentatora (povjerljiv) otvori žiro račun na koji bismo mogli vršiti uplate ili da se na neki drugi način organizujemo, da se obratimo Klixu da otvori račun ili pomozi.ba? Ako neko ima bolji prijedlog, bujrum?
cigi je opstina napravila 200 m dalje kucu bolje opremljenu nego sto je vecina nas u mogucnosti da uradi ali dzaba toje naviklo na livadi da zivi,za godinu su je demolirali i sad kukaju da nemaju gdje zivjeti.
razumio sam te i prvi put, Bošnjače. Bošnjaku su donacije napravile državu pa ju za 20 godina uništio.
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
trebalo bi osnovat evroazijski sud za ljudska prava zbog toga sto evropa cesto je na jednoj strani a i oslobadza zlocin vrlo brzo.EVROPSKI SUD NIJE NISTA DRUGO NEGO TI IMAS LJEPE OCI I SVIDZAS MISE TEBE CU POMOC DOK PRAVEDNIKA PUSTA U NEMILU
IMA TU NESTO "KRIM-KOSOVO :RUSI-USA"
Trla baba lan da joj prodje dan. Mogu Ukrajincima da tuze koliko hoce. Ako nisu spremni da ginu za Krim nikada ga nece dobiti. Uostalom kako doslo tako otislo. Jednim dekretom za uvek.
...stefana :)
kadiju tuzis,kadija ti sudi :)
Što se tiče krima je ona stara istinita. Ujo vuk Magare
Kome tugo moja,kome??????
I Čečeni ratuju na strani Rusa u Ukrajini www.youtube.com/watch?v=mKmlJ5ItLCQ
Tuzibabe.
Што НАТО не врати Крим? Има јаких чланица са моћним армијама као што су Словенија, Бугарска, храбри талијански борци, романтични Французи.. Живјела Русија, живјела Србија и Косово је срце Србије!
hahahahahahahahah pa opet hahahahahaha i jopet haahahahahahah NEZAVISNO ihihihihihhi cevapi rostiljada bubreg kmmeee
sta rece vanzemaljac?prevedi sa nebeskog na ovozemaljski jezik i pismo :-)
PRIKAŽI ODGOVORE (5)