Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I zadnju pomoc ste drzali zakljucanu u magacinima dok rulja nije provalila...
Sve je to super sto tuzitelj tvrdi, osim jedne male sitnice. MKS nije nadlezan za navedeno, obzirom da ni Izrael ni Palestina nisu potpisnici Rimskog statuta. Jednako kao i u Ukrajini, ni Rusija ni Ukrajina nisu potpisnice, tako da je i MKS svatio da od toga nema nista. Ali bitna je prica, tako se namotaju pare.
A ovo sve do sad legalno po toj Ženevskoj konvenciji samo ti kamioni što stoje parkirani mogla bi ih policija zapisat.... Pa mi živimo u mašini za mljevenje mesa
Neko te konstantno tuče, ovaj što se pita ništa ne prekida, ali traži da ti se da malo infuzije da izdržiš.
Ne smije reci, da je to zločin, nego može biti...
Samo prde u prašinu dok Izrael razara,ubija i protjeru
Sad kad ga poćnu kritikovati ovi iz Izraela bla bla bla