Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a gdje su ona 5 jevreja sto su bili uhapseni na mostu sa explozivom njih putsili da idu kuci :DD
Blago njemu on ga uredno prima u paksu svaki dan a ne ko ja u Jagomiru samo kad ne podijele terapiju.
Majku li im fasisticku americku zasto ne pokazu snimak aviona sto se zavalio u pentagon,nema veci terorista od americke gamadi
Da je dedo Alija živ, on bi sigurno uputio protest Obami, da pokuša zaštititi svog prijatelja..
Mozete ga ubiti ali njega cekaju pravo dobre neyebice odmah poslije leta na nebo ako se ne zakuca negdje usput.
Hahah,u pravu si,toliko je apsurdno da samo moze biti smjesno... Ima jos tu zanimljivih detalja,da su nasli pasoshe i prirucnike za letenje navodnih terorista u svom onom metezu u kojem se pojacani celik topio,i da su noc prije\"napada\",sjedili u nekom kaficu,sa Kur\'anom na sanku,pijani govorili da ce napasti tornjeve(da su samo prdnuli o teror. napadu,u roku15 min. vec bi bili iza resetaka) Koji klaun moras bit\' da povjerujes u jednu od najvecih Americko-Zidvskih zavjera modernog vremena,u kojem naravno ni jedan-jednini zidov nije poginuo,i zato ne zalim ni jednog poginulog amerikanaca,po*serem im se na drzavu :)
Jos jedan amreički igrač.....sigurno je da se ne zove slucajno Muhammed, i sigurno nije slucajno ovako neuredan...
ko povjerujemo američkoj vladi, Halid Šejk Muhamed, navodni \"mozak\" iza operacije Al Kaide 11.septembra, prevario je i nasukao CIA-u, NSA-u, ustvari svih 16 obavještajnih agencija, a i američke saveznike poput Mossada, Nacionalnog vijeća sigurnosti, NORAD-a, Kontrolu zračnog prostora, službi sigurnosti na aerodromu i to četiri puta u samo jednom jutru, Dick Cheneya, te sa neobučenim i neiskusnim pilotima, koji su izveli neke od najtežih pilotskim manevara da bi se sa otetim putničkim avionima zabili u tornjeve WTC-a i Pentagon, a dok je istovremeno zakazala cjelokupna državna zračna odbrana.
Jos jedan musliman manje BIH4EVER!
Dobra mu tapiserija....
Jel ovo Jeremy ronn ? ;D
sta nas boli k za nekim arapcinama koji su mrzili bosnu inace?