Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj gdje god je stigao nije ništa napravio!!!!
KAO STO SAM I REKAO CEKALO SE NA KERYJA KOJI CE POTOM OTICI U EGIPAT ISKLOPITI PREKID VATRE SA HAMSOVIMA KOJI CE PRIMITI KOFER DOLARA, JER ONI SE SVAKE 3 GODINE BORE ZA PALESTINU DOK NE IZGINE VELIKI BROJ CIVILA PA ONDA PRIHVATE DOLARE I SMIRE SE NA JEDNO 2 GODINE DOK NAKUPUJU RAKETA
Čuj mu prezimana Keri.
covjek nikako nema facu ljudskog bica
Keri spašava cioniste od kolapsa. Ovaj rat su dobili Palestinci jer cionisti nisu nogom kročili u Gazu a dobili su i sankcije od pojedinih zemalja gdje im ni avioni sletiti ne mogu.
Pa zar se nisu hvalili da su 4 sila svijeta i da imaju neka fotonska torpeda kojim zaustavljaju granate i rakete? Hvalili se a nisu mogli nogom ući u grad naoružan praćkama.
Meni to sve nešto sumnjivo. Izrael ima 0 poginulih a znamo da to u ratu ne može biti tako. Cilj operacija - uništiti Hamas i one neke tamo njihove bradonje. rezultat kolaps i iživljavanje nad civilima. Operacija nije uspjela i sad Izrael traži mir a Hamas neće.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
I donese Izraelu pola milijarde dolara za naoružanje.
...pouzdana fizionomija...baš...
"krvavnog nasilja između Izraela i Hamasa" Valjda misli između Izraelskih raketa i tenkova i Palestinske djece
mirotvorac velikih primanja