Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma pricajte sta hocete ruska ekonomija je na koljenima, mozemo mi voliti ili ne voliti ameriku ali to je jedina supersila
Ameri samo gledaju svoja posla. Afganistan, Irak, Libija, Sirija, Ukrajina a da ne govorimo o Juznoj Americi. Ne mjesaju se, samo su organizovali drzavni udar i zapoceli gradjanski rat u Ukrajini.
Nema razloga da sumnja u vas. Gdje god se pojavite samo sijete, rat, bijedu, pljačku. Juče sam gledala spisak tirana koji su krivi za smrt najviše stanovnika. Ubjedljivo na vrhu trebaju bisti svi američki predsjednici, onda pape, britanske kraljice, španski, portugalski kraljevi.
Ko o čemu, Kurva o poštenju.
uvijek isti model protesti u zemlji pa rat CIA
" Mi nismo umiješani u 'višestruke obojene revolucije' kako on tvrdi, niti smo na bilo koji način umiješani ovdje " Sve se moze nekako tumaciti i prevodit ali ovo?Je... ti ove Amere demokraticno ,dobro nisu finansirali nase "Otporase" kad su slamali Srbiju i nisu ih slali kasnije u Ukrajinu ,gde su finansirali tamosnji Dosovski nakot koji je sad preuzo zemlju .Nisu bojili Libiju i Siriju..postovali su integritet ...more je... svoju mudzahedinsku kopilad u Siriji
PLEME TI 'EBEM ŽIDOVSKO
Nafuraju ljude da dignu revoluciju, a znaju da se ne mogu odbraniti. Isto uradise u Arapskom svijetu i sad ljudi ginu. Godi im nestabilnost svijeta, valja prodati oruzje nekome.
"Mi pokušavamo da se pridržavamo međunarodnog prava po pitanju poštovanja suvereniteta i teritorijalnog integriteta druge zemlje" Pokušavaju kad neko drugi krši a kad oni uvode tzv demokratiju na tenkovima tad nikom ništa..
Ako neznas koja je ispravna a koja pogresna strana u ratu ,gledaj Amere .Kome oni salju oruzje i koga oni pomazu to je Djavo ,udaraj