Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa zar nije mogao uzet 500gr kafe,keks Lindzu,Fructalov sok k'o normalan co'jk
...i šećer kocku..
ovo je jako humano bilo :)
Pčela pije vodu i daje med, i zmija pije vodu ali daje otrov.
kao da HR snima humoristicku seriju...
Jako lijep gest. Nama koalicija Tihic-Dodik-Covic vec godinama daje prigodan poklon nakon svakih izbora. Poklanjaju nam po malo hljeba i po jednu hrenovku, poklon u narodu poznatiji kao cuna u po somuna. Nazalost somuna nema pa svaki put dobijemo samo cunu.
sprdaju su sa dva krompira a neko bi u Siriji volio da moze pojest bar jedan....i jos se slikaju...i kazu da su ljudi....gdje je granica ljudskoj oholosti?
2rinake mu dao
svasta pljuc
Nije to nista. Nama je Tihic vec poklonio komad hljeba i hrenovku. To je u narodu poznatije kao cuna u po somuna. Nazalost somuna nije bilo pa smo samo dobili cunu.
skupila se đubrad u parizu da se dogovori o raspodjeli svojih interesa na bliskom istoku. kerija i amere je teško nadmašiti premda i rusi svoga konja za trku imaju. jak si onoliko koliko si ekonomski i vojno sposoban da sam opstaneš. juga je devedesetih godina zahvaljujući svojim nacionalnim patriotima izgubila svaku šansu da odlučuje samo o svojoj sudbini na dobrobit svojih ljudi. tada smo postali vazali i to ćemo biti još dugo.
Takva nam je sudbina, šta š...!?...
kod nas u bosni, cukice se zovu KERI :)
da je laf dao bi potkoljenicu lavrovu
mozda ce ti mami dati k......c @
tvoja mama ga dudla lavrovu, a kerry se buni jer njemu nece da podudla
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Očito mu je Keri podvalio genetski modifikovani krompir - veličine manje vekne hljeba! Monsanto (najveći američki proizvođač genetski modifikovane hrane) je opet u akciji! Neće Lavor dugo, nakon što ih pojede!
Lavrov je nasljednik Putina! A ova modifikovana govna je baci u prvu kantu koja mu je upala u oci! Neka je slava Lavrovu i Rusiji i naravno našem slavenskom narodu!
pretrgo se....
2 sata poslije... III svjetski rat
Haha..nema gulaša bez motike!
Vidi sto se svi grohotom nasmijase . Pa ahaha pa pihihi