Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hillary Clinton bi mogla odnijeti pobijedu. Zasto? Jer je podrzavaju sve velike americke korporacije. Citajuci kometare na Yt, kad je Clinton gostovala u talk show kod Jimmija Kimmela, vidio sam da joj vecina zamjera jer laze u kampanji, negira neke ocigledne cinjenice i vecina komentatora je podrzala Sandersa. Medjutim, vecina ih tvrdi da ce upravo ona pobijediti jer je iz sjene podrzavaju velike americke korporacije. Ko drzi novac, drzi i politiku - stara americka.
@Mostarac22 kojeg to kandidata u istoriju usa predsjednickih izbora nisu podrzavelw globalne korporacije? Osim Sandersa. Zato smanji dozivljaj oko Hilari. Ili si se ufuro da ce eto ona bas vama kao nesto pomoci.
@liberalism Zgembo skrbavi, ne kaci se na mene dok ti labrnju nisam izvratio ko opanak. Ja konstatujem da bi ona mogla pobijediti. A nama pomoci? Pa administracija njenog muza je ozvanicila genocidnu tvorevinu u BiH, stoga ne mislis valjda da je gledamo kao Mesiju.
Jedini Trump govori istinu u USA. Njegove izjave o muslimanima su uzete iz konteksta.
Klintonova i njen muz potamanili milione muslimana u Iraku, Afganistanu, Somaliji... Mislio sam da Bosnjaci imaju osjecanja prema drugim muslimanima ali sam pogrijesio.
@BosnjoSA Vise osjecanja trebali bi imati za sebe i dobrobit svog naroda nego za druge, ma koliko vjeru s njima djelili. Za nas narod i stabilnost i cjelovitu BiH u ovim izborima samo demokratska partija ima vise prednosti. I McCain je bio pro-BiH ali on se ovaj put ne takmici u GOP.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Kerry nisi ti cuo za dodu naseg
Islamska država je poslala 60 džihadista i platila po 50.000 dolara da izvrše terorističke udare po Evropi, utvrdile su obaveštajne službe evropskih država.
islam ce postati najzastupljenija religija uprkos trumpu i petom i desetom, jer nije u njihovim rukama to to je u Allahovim rukama. a vi pisite islamofobicne komentare i pricajte svasta. NAMA (pravim muslimanima) to nista ne znaci nit nas se tice ovaj dunjalucki zivot. mi zivimo za buduci život i klonimo se grijeha na ovom. i da, ovi bombaski napadi nisu dio islama i to nema veze s nasom vjerom. hvala
@anonymuus sta je 300 bh muslimana sto kolju po siriji? Jesul zidovi, budisti il nesto trece? Sto se kinezi,indijci i islandjani ne dizu u zrak? Vi ste poremeceni
@anonymuus I kao sve relgije prije, i danasnje ce nakon svog perioda cvata uvenuti.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ptanje je vremena kad ce se islam svrstat tamo gdje treba, ne u vjere nego u fasisticke ideologije. I pitanje vremena kad ce se ta fasisticja ideologija zabraniti
Pa pa.
Pa paaa.
Sta god da Trump izjavi, manja je sramota za tu zemlju od Obaminih ratova u Siriji, Libiji i Ukrajini. Kad bi Trump izjavio da muslimane treba ubijati, Obama ga je preduhitrio i davno poceo sa ubijanjem. Kad bi Trump izjavio da muslimane treba muciti, Obama ga je preduhitrio i odobrio mucenje osumnjicenih za terorizam, ili drugim rijecima, ko god im nije po volji. Obama je bio za iracki rat, Trump nije. Nobelovac je ratni zlocinac, Trump nije.
rijetko glup lik, tipican liberal
@kiseli kamen ne provaljuj se. Nauci prvo ko su liberali. Mogu biti sve samo ne glupi. Al sta ocekivati od plemenskih mediokriteta
@liberalism debili ko ti koji misle da je u svijetu sve bijelo, divno i bajno a ustvari nije.Pa onda tu licemjernu spiklu prodaju okolo.Jesam potrefio ?
Ne treba se puno osvrtati ni na one u Americi ni na ove ovdje kod nas sto lupetaju gluposti, jer kome Bog pamet uzme od njega su i pera dignuta !
srecan si ti Keri..ne zivis pored bosnji pa ne znas
@PredsednikMileBaja lapsus, ne živiš pored genocidnog naroda
@samir.saric.56 ko pored bosnji zivi ni smrt mu ne pada tesko
PRIKAŽI ODGOVORE (2)