Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Novi produkt na americkom trzistu, "Invazija" - 90 dana + mogucnost produzenja na par godina ... Musterije stoje u redovima...
+ Mogućnost otplate na rate, ito uz grejs period od 2 god. Kamatna stopa: Već od 9,50% (EKS: 11,22%)*** sa rokom otplate preko 3 godine I PROMJENLJIVOM kamatnom stopom
Normalno je da ce platit zato sto ste im vi izabrali vlast a ne njihov narod
Saudijskoj Arabiji?
Sve ce to seici pozlatiti. A ovde nema narod hljeba da jede.
A zašto Šeici ne plate ubijanje američkih terorista u Avganistanu?
BadrRemy2 Evo sta rade pobunjenici i oni sto ih placaju: http://www.youtube.com/watch?v=0HzotvEUMFk http://www.youtube.com/watch?v=Irf6lUr-Q70
Zar treba vise objasnjavi pored ovoga da su vehabije ,izraelci i ameri velika koalicija a palestina obicni transfer ...
Tako je kada arapi financiraju,barem sirijci nece morati potpisivati kojekakve dejtonske sporazume cime bi dobili laboratorisku neman poput ove nase.Entitete i kantone.Valjda su nesto naucili na nasem nefunkcionalno nakaradnom sistemu.
Nakon ove izjave možemo se zapitati, gdje su milijarde bosanske.
Sta je tu novo?! Pa ionako se kojekakve invazije i vojnu udari finansiraju uglavnom od bliskoistocnih resursa. Ne zaboravite, nafta je pokretac svega na ovom svijetu. Bez nje svijet ne funkcionise a isti taj svijet ce vidjeti jos mnogo zla , opet zbog nje same. Nece Arapi finansirati, nafta ce sve to platiti...
Bože, ulaze u rat gdje bi trebali pobiti hiljade nevinih ljudi, male djece, a oni razgovaraju koliko to košta. Ne mogu da vjerujem. Kao na pijaci:"Daj mi kilo paprika, kilo krompire, rat u Siriji i zapakuj mi. Bože pomozi im da dođu do pameti.
Arapi to kesiraju,nebitno koja je suma u pitanju
Haha haj da saberemo lovu da ameri bombarduju banja luku hahaha ova je najbolja,evoi od moje sirotinje 500€ netreba mi novi telefon za sad!!
...SPINNING... ...ili mazanje očiju, narodnim jezikom.
Vlada sumskog entiteta kos razmatra mogucnost slanja Vlaha sa kosova koji bi pokazali SIrijcima kako pobjeci kad te ganja Tomahawk ili na VLaskom "sekirce"a ako oni nebi uspjeli onda idu oni Klosari sto su organizovali traktorijadu iz HRvatske!!
Pa zar nece dodik i vlada sumskog entiteta?kako se prica po zapadu,u vode mediterana vec je uplovio nosac aviona iz banjaluke pod imenom"omarska" a elitna jedinica "Drekavci"sa manjace vec imaju plan mucenja zaronljenika u SIriji!
invazija!!!!!!!!!!! vojni udarac nije invazija.
ima se, moze se...
"arapske zemlje ponudile da plate punu cijenu za svrgavanje predsjednika Bashara al-Assada ako bi Sjedinjene Države bile na čelu u vojnom kontekstu" Dalje nema potrebe citati, pa dokle nebuloze ppobogu? Sace ispasti da su arapi platili amerikancima da se umjesaju u rat, a oni inace to ne bi.
@sezam.susam Naravno sezame, ovo "inace oni ne bi" sam ironicno napisala. Sve si odlicno rekao :-) , naravno da je samo nafta u pitanju (direktna ili indirektna korist) i naravno da svu svi ratovi koje amerikanci vode cisto koristoljublje. Naivno je misliti bilo kao drugacije, price o americkim zeljama za uspostavljanje mira su za malu djecu. Lijep dan ti zelim :-)