Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
trava i duvaj- nema smrtnih slucajeva!
lako se njoj predozirati kad je imala odakle uzeti. a haj nek\' se sirotinja predozira, jedva skupi i za \'no gramcica..
ja glupače. džaba pare i sve ostalo koja glupača
Čestitamo :)
uuaaaaauuuuuu.... ye...booooo..teeeeeeeee sta cemo sad mi bosanci da radimo??? yueeeeeeee
mozda se predozirala cokoladom...
pi..ka joj materina razmažena...
1. Kćerka britanskih bogataša predozirala se u svom stanu Predozirala se = TRUE U naslovu stvar istina 2. pronađena je mrtva u svom stanu u Londonu, a sumnja se da se predozirala drogom. Sumnja se = MAYBE pa se malo sumnja 3. Dok se čeka na rezultate istrage policija je saopštila da u ovom slučaju nema sumnjivih okolnosti. Nema sumnji = TRUE Pa onda to je to. Jao uciteljice ti si za sve kriva. BTW, ovakvih slucajeva je previse da bi ovo bila vijest. Bogato dijete htjelo samo malo pa se predoziralo. Imamo i pricu siromasno dijete, probalo malo od bogatog pa se navuklo. Pa rasprodalo od siromasne majke TV. Prodao joj tepih, otima joj mrtvog oca penziju. To je prica. Ja nemogu da ovo vidim kao veliku tragediju jer mi zaklanjaju pogled druge vece tragedije.
kakva ljepotica, bas steta sto je porok odnese
Nije sreca para puna vreca.
pokoj joj duši, r.i.p.