Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sramite se!!!!! Vaš novac je krvav....
Ako ste tako humani isto bi trebali da istjerate vođe hamasa iz svoje drzave kao i ostale islamske zemlje koje ne zele da imaju posla sa tim idiotima koji i jesu uzrok ove pogibije. Onaj ko ne zeli rjesenje diplomatijom a hoce na silu treba ga izbrisati sa planete zemlje. Naravno kao i sto je natanjahu zasluzio isto.
Vođa hamasa ima ideologiju takvu da ne postoji ni jedan zidov na tom prostoru kao i natanjahu sto ima istu ideologiju da ne postoji ni jedan palestinac. A to je nemoguce!!!
Nemoj Emire dva puta reci. Po... m ti se na tu kapu dz... jedna
Ove arapcine bi Palestincima više pomogli da su se ukljucili sa vojnom pomoci,nego što prodaju muda za bubrege.Pokvarenjaci svake vrste.
Kaze sa sestrinskom Drzavom Egipat a ta sestrinska Drzava sutra ce mirno posmatrati kad vi dodzete na red da vas napadnu isto kao i vi sto cete gledati ako njih napadnu a sad skuoa kao najvece kukavice zajedno gledate patnje i Genocid u Gazi i ni prstom da mrdne ni jedna muslimanska Drzava a mozete to zaustaviti odmah ali iz nekog razloga vas briga samo nek nije u mojoj avliji a braca i njihove porodice nek ginu
Eto da ne bude arapske zemlje nista ne rade, ne pomazu...Katar je i prije ovih zadnjih napada na Gazu bio drzava koja je ubjedljivo najvise pomagala Palestini...