Komentari (112)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Unsko*sanski Kanton ima takodje pravo da odluci o svojoj sudbini...ne zelimo Saraj-Bosnu....koliko vidim,ne zeli je niko
Katalonija = HRHB = RS iste price prosipaju...
Zaboravili ste Unsko-sanski Kanton...i onako imamo svu autonomiju...veću nego Katalonija....imamo i mi pravo na odvajanje
Svaka cast i sretno Kataloniji u sprovodjenju demokratije radi ostvarivanja osnovnog ljudskog i civilizacijskog prava na slobodu i napredak. Imate apsolutnu podrsku Republike Srpske koja se nazalost trenutno nalazi u slicnoj poziciji.
Jest, u pravu si, Republika Srpska je u sličnoj poziciji. Ima samo jedna razlika koja se ne može zanemariti: u temeljima Republike Srpske se nalaze krv građana, leševi nevinih, suze protjeranih, kletve unesrećenih. Ako nekada i bude nezavisna RS da li će procvjetati na takvim temeljima i kakvi će biti plodovi, gospodine Monte Cristo.
Gospodine United, isto vazi za prakticno svaki pedalj planete zemlje, kao i svaku modernu drzavu. Inace, u pravu ste da je na teritoriji RS proliveno i previse krvi, kako nevine i herojske, tako i "dusmanske" apsolutno svih strana. U svakom slucaju, treba sagledati realnost i buducnost, smatram da bi svako trebao da pocne da brine o svom.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Spanija na aparatima :D
Mogla bi i Herceg Bosna u paketu
Nije mogla 90tih, neće ni sad.
Ono kad srbima baciš kost na portalu.😂😂😂
..a bogami i hrvatima.😂😂
Glođu li glođu :)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Nemojte ovakve clanke, sada ce se ovi bosanski pravoslavci poceti paliti
hahahaj, oni si vjeciti sanjari
Ha ha a uvijek ga popuse. :)))
Odvoji ce se kao Skotska ili podjeliti kao Belgija. NIKAD
Kao sto rekoh, nema od toga nista. Vidjeces i sam.
Pametnija je evropa od usa. Ameri su dobri samo na jeziku.
Evo prilike da se i mi odvojimo od 23.7%.
Aha
http://www.klix.ba/vijesti/bih/katalonci-se-ogradjuju-od-dodika-mi-i-rs-nemamo-nista-zajednicko/140130011 Pitam se od koga bi dobili podršku? Sjeverna Koreja?