Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
i sve puca po narodu, nevin svijet gine a nece putinovo dijete u tenka sjest nikad
Putin je na smetljištu historije zajedno sa ostalim šovinistima jal živim jal mrtvim.
Na sličan način je i Hitler tražio da "zaštiti" sudetske Nijemce u Čehoslovačkoj, Zapad popustio, a ovome se osladilo; potom su na red došli Austrija, pa 1939. Poljska i ode svijet u klinac. Na šta će sve ovo izaći, Bog je kadar da izdobri.
@ankebut pa eno vec "vjezbaju" u secenionistickom dijelu Moldavije (tzv Transnistria). Jednostavno Putin = HITLER. Sta slijedi? https://www.britannica.com/place/Transdniestria
Svaka mu je na mjestu ko potez u sahu.
Istina,.. nikad nije trebalo trgovati sa Rusijom i Kinom dok se politički ni promjene..
Bojkot Gazprom, Konzum, Merkator…
Slažem se svakom normalnom osobom koji je protiv Putina i bilo kakvog rata. A Kasparov je najbolji šahista u historiji. Ima sad ovaj Norvežanin, ali Gari je the best. Mislim da bih izdrzao bar 3 poteza protiv njega prije šah-mata :-).
Kasparov nije najbolji šahista u historiji, nemaš pojma i nemoj lupati. Najbolji šahista u historiji je Robert Bobby Fischer. "Ovaj sad Norvežanin" se zove Magnus Carlsen. Vidi se da si načuo negdje nešto, bitno je samo da se laprda bez veze i da se šta bilo napiše. BOBBY FISCHER JE NAJVEĆI SVIH VREMENA...
kompjuter deep blue ga pobjedio od sale...
Legendarni Gary,strah i trepet na sahovskoj ploci. Inace i veliki protivnik trenutnog sistema u Rusiji i zagovornik demokratskih izbora. Muda do poda.
i bivši igrač ŠK Bosna, nažalost malo poznato
Ekonomski status Rusije je na nivou Italije! A Putin je jedan od najbogatijih ljudi na svijetu i procjenjuje se da posjeduje 40 milijardi $.Siromasni narod i prebogati vladar,to je taj model diktature koju on i njegovi saveznici zele da nametnu.Podrzavaju ga Bjelorusija,Kazahstan,Armenija,Srbija,Madjarska, Kina,Venecuela.
Veliki covjek i legenda! Mnogi su culi za njega, ali vjerujem da mnogi ne znaju to da je bio clan sarajevskog Šahovskog kluba Bosna s kojom je osvojio Kup evropskih sampiona 1994. godine.
Znam sigurno da je ovaj bolji i pametniji od Vladolfa Putina