Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Raso, pa ti si predsednik SAO Den Haag, zar moras bre da pitas??? De se ti malo urina napi kosto si i prije da se smiris bre.
@bh.patriot Aldine, ti bi ko nesto klalo, balavce iz dijaspore.. Babo klao pa i ti hoces da ides njegovim putem..Mozda te neko nadje pa poprica sa tobom o tome... Lako je biti daleko od BiH i zakuvavati...
U B I J SE KUKAVICO I IZDAJNICE DA TI NE PLJUVAJU ZA DJECOM I UNUCADIMA PO PALAMA I GOVORE ZA NJIMA: ENO DJECE I UNUCADI ONE KUKAVICE I IZDAJNIKA KOJI SE KUKAVICKI PREDAO I OCRNJUJE SRBE U ZATVORU U HAGU...
Donesite mu kake ruca heheh : )) To je njemu priprema
U prdekanu
krme..on je ziva svinjska gripa..
Ma sta ce skot,ćeka da umre pa samo odugovlaci.. Završi sudjenje za mjesec..osudi ga na rezanje jednog po jednog prsta na rukama pa onda na nogama pa onda usi pa onda nos i sva ga provocirati dok ne lipsa i onda ga baciti u kantu za smece..da se usmrdi. Jer je samo to zasluzio a nije zasluzio da gleda TV u hagu i da igra stonog tenisa smetljari jedni ..
treba ga samo u pakaš zitigu da ga dobro zaboli
@Jadovan: A da nisi traćio vrijeme zadnjih 13 godina pišajući sebi u usta i titrajući mu.da srpskih impotentnih \"junaka\" mogao si se spremiti. Ali, nemoj se brinuti. Dobićeš Ti dovoljno vemena, mnogo više od djece iz Foče, Čajniča, Višegrada, Srebrenice koju si u ime srpstva silovao, spaljivao i bacao u Drinu. Sada, opet se napij mokraće svoje i koncentracija. Nema vremena za gubljenje a i neće Ti biti lako ostavljen tamo sam, da objasniš i opravdaš sva zla koja si nanio.
Cuj 10 mjeseci,dajte smrdovana meni samo 10 sekundi !
cuj dest mjeseci...hoces mozda jos koju godinu...majko draga kolko mu se to sudi,zaklat to govno treba CETE NA METE!!!
Jos jedna farsa okorjelog zlocinca! Sreca pa ima jos pravdi osim Haske, samo sto tu patnje traju malko duze ;)
daj ti k.urac