Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I sta ako dobije te podatke? Za odbaranu moze jednako koristiti i kuhar Dzejmija Olivera. Opet jeftin i slab pokusaj odvlacenja fokusa sa sustine razloga njegovog veselog boravka u Hahahahagu.
On ovako samo unistava Srbiju i srbe u Bosni... samo ako ovako nastavi to je dobro za sve na Balkanu. Manje Srba na balkanu to bolje; posto vidim nece da se opamete i takvi su ... laz im je u venama i laz ce ih unistiti ako Bogda.
Stvarno si bijedan fasisto i genicidasu! A sto Srbija neda o sebi informacije o cijeloj infrastrukturi i ucestvovanju,organizaciji i glavnom arhitektu genocida nad Bosnjacima i Hrvatima u Bosni i Hercegovini i Hrvatskoj.Ne zaboravit ni Srbiju i Crnu Goru jer su i tamo bila ubistva Bosnjaka i Hrvata! U svakom slucaju jednice neznas ti sta je rijec CAST a i Hrabrost. PRAVDA i SAMO PRAVDA! BOSNA4EVER!
Fino,fino mr. Bosram i mr. Adi. Malo je toga sto se da jos napisati i u istoriju zavesti o sindromu zvanom \"veliki srbin\" i \"velika\",mala smrdija. Kad istrose sve adute svojih lazi i pocnu se baviti sami sobom , tek ce vidjeti koliko kasne mentalitetom jednog prosjecnog i normalnog ljudskog bica.Jadni su.......
Genocidni dvonogi stakor,je odavno izgubio kompas.Bolesni genocidni brabonjas trazi nacina da proglodze rupu u haskom kavezu i domogne se Septicke Smrdije koja ga je sve godine ugodno domila i stitila.Danas kada je ista bolesna od sjemena SRBIZMA posijanog u vrijeme Zlobe Milosevica i SANU zlobice Cosica,on bi da svoje genocidne namjere koje izgovori javno za skupstinskom govornicom 1991 da ce bioloski istrijebiti Bosnjake.Eto genocidni stakore danas sis ti u svojij zasluzenoj zivotinjskoj jazbini,Bosna je odbranjena a tvoj Srbizam je na putu potpunog poraza.Tviji fireri su na pola puta propasti tvog sludjenog genocidnohg naroda,Septicka Smrdija se gusi u sopstvenom blatu Srbizma=Nacizma kojeg si i ti sijao po receptu SANU ideologije zla.Tamo ces ostati zauvijek genocidni zoharu.Tvija bolesna ideologija je nalijepila tvom narodu etiketu genocidne nacije.Tvija bolsna ideologija Srbizma ce otrovati tvoj narod i odvesti u nestanak iz BiH.